Beşiktaş'ta adaylar belli oldu! Gözler Başkan Çebi'de

Beşiktaş’ta teknik direktör konusu bu hafta çözüme kavuşacak. Adaylar arasında, Rıza Çalımbay, Bruno Pinheiro, Şenol Güneş, Slaven Bilic ve Stanislav Çerçesov var.

Beşiktaş'ta adaylar belli oldu! Gözler Başkan Çebi'de
Beşiktaş'ta adaylar belli oldu! Gözler Başkan Çebi'de
GİRİŞ 14.12.2021 16:36 GÜNCELLEME 14.12.2021 16:36
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta teknik direktör konusu bu hafta çözüme kavuşacak. Yönetim kurulu toplantısında Rıza Çalımbay ismi öne çıkarken, Bruno Pinheiro da bir diğer alternatif oldu. Masadaki diğer isimler Şenol Güneş, Slaven Bilic ve Stanislav Çerçesov.

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturacak olan isim bu hafta belirlenecek. Dün yapılan ve 6 saatten uzun süren yönetim kurulu toplantısında siyah-beyazlı idareciler görüşlerini sundu. Birçok yönetici Rıza Çalımbay’ın takımın başına geçmesi yönünde görüş bildirirken, yabancı hoca konusunda ise Bruno Pinheiro ismi öne çıktı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyelerinin görüşleri doğrultusunda hareket etmeyi planlarken, başkanın gönlünün Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinden yana olduğu gelen haberler arasında. İkinci Başkan Adnan Dalgakıran'ın ise Bruno Pinheiro’dan yana görüş bildirdiği öğrenildi.

Çerçesov ve Bilic de gündemde

Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında gündeme gelen diğer isimler de Rusya Milli Takımı’nın eski teknik direktörü Stanislav Çerçesov ve Slaven Bilic oldu. Bu 2 hocanın da gündeme gelmesi sonrasında, yeni teknik adamın belirlenmesi için sürenin uzatılmasına karar verildi. Alınan kararla birlikte Önder Karaveli, A Takım’daki görevini sürdürmeye devam edecek. Fenerbahçe derbisine kadar yeni teknik direktör belirlenmez ise Önder Karaveli, Kadıköy deplasmanında takımın başında olacak.

YORUMLAR 31
  • ÖMER 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş gelsinnn
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş gelsin bence çünkü çok hakkı var Beşiktaş'ta bide kariyeri çok iyi bilic milic ne yav
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Piyero ne yapmış bu güne kadar bizim çocuklar daha başarılı olurlar İbo çağdaş Tamer hata şiko Mehmet dahil hepsi de piyerodan üstün
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah aşkına bırak bu boş şeyleri piyero mu miyero mu kim rıza da gelmesin yeri isim gelmesi lazım İbrahim üzülmez çağdaş ataş Tamer tuna biri gelmeli yater yanarken bari kendi evlatlarımızla yanalım sevinelim
    Cevapla
  • Emir 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güneş yıldızların dilinden anlayan bir hoca özellikle Q7 gibi sorunlu bir futbolcuyu kendine saygı duyar bi hale getirmek ve oynatabilmek takdire şayan onun icin öncelikle şenol güneş tercih edilmeli olmazsa Rıza Çalımbay başka bir alternatif üzerinde zaman kaybetmeye gerek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle