Beşiktaş'tan flaş teknik direktör açıklaması!

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, "Genç, başarıya aç, bilimsel yöntemlerle çalışan bir teknik adamla anlaşacağız." dedi.

Beşiktaş'tan flaş teknik direktör açıklaması!
Beşiktaş'tan flaş teknik direktör açıklaması!
GİRİŞ 12.12.2021 13:16 GÜNCELLEME 12.12.2021 21:49
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, transferde menajer listelerinin dışına çıkarak, farklı bir konsepte geçeceklerini bildirdi.

Teknik direktör arayışının yanı sıra transferle ilgili yeni yol haritaları hakkında önemli bilgiler aktaran Dalgakıran, “Artık menajerlerin restoran menüsü gibi listelerinden farklı bir konsepte geçeceğiz. Yurtta ve dünyada yetenekli genç futbolcuları bulup onlara yatırım yaparak, onları yetiştirerek güçlü kadro yapıları oluşturacağız” dedi.

Siyah-beyazlı yönetici sözlerine şöyle devam etti: “Sergen hocamızın ayrılmasından sonra genç, başarıya aç, bilimsel yöntemlerle çalışan bir teknik adamla anlaşacağız. Sadece teknik adam değişikliği ile ilgilenmiyoruz. Gelecekte de sürdürülebilir finansal stratejiler oluşturmak istiyoruz. Alt yapıda genç, dinamik ve rekabetçi gençlere ihtiyacımız var. Afrika’dan bile böyle oyuncu adaylarını arayıp bulacağız.” (Milliyet)

YORUMLAR 15
  • Duran 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevat Güler Muhsin Ertugral ismini anlatıyor. Bilimsel ve Dünyadan genç oyuncu Muhsin hocanın işidir. Kolay gelsin.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    okan buruk
    Cevapla
  • Birgarip 2 yıl önce Şikayet Et
    Laz şenolu getirin . ,Gõrün ligi.milli takım gibi uçursun tekrar. dibemi yukarımı, şekil leri, örnekleri var. Ha yanlız anlaşma olursa eğer , biraz tazminatı yüksek tutunki giderse eğer. Síkıntıya düşmesin.
    Cevapla
  • Carsambali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yilmaz Vural hocayi getirin.Bu topculara dayak atan hoca lazim.Teknik takdik falan hikaye.Essek yukuyle para almasini biliyolar.Yilmaz hoca gelsin,fener macini nasil oynuyor BJK bir gorun.
    Cevapla
  • Abdullah64 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Gsli olarak keşke diyorum. Kumar ve anlık heves icin harcama anlayışından yatırım anlayışına dönmeyince cari açık sebebi olmaktan başka bir işe yaramayacaksiniz yoksa kulupler olarak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle