Brighton and Hove Albion, Larin'e talip oldu!

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve yeni sözleşme tekliflerini geri çeviren Cyle Larin'e İngiltere Premier Lig'den bir talip daha çıktı.

Brighton and Hove Albion, Larin'e talip oldu!
Brighton and Hove Albion, Larin'e talip oldu!
GİRİŞ 07.12.2021 19:18 GÜNCELLEME 07.12.2021 19:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve yeni sözleşme tekliflerini reddeden Cyle Larin'in yeni adresi İngiltere Premier Lig olabilir.

İngiliz basınında çıkan haberlerde göre daha önce West Ham United ve Everton gibi kulüplerle ismi anılan Larin'i Brighton istiyor.

15 haftası geride kalan Premier Lig'de 20 puanla 9. sırada yer alan ancak 15 maçta yalnızca 14 gol atabilen Brighton gol yollarını güçlendirmek için Larin'i kadroda düşünüyor. Kanadalı oyuncuyla Ocak ayında ön sözleşme yapmayı planlayan Brighton'ın sezonu sonunda Larin'i kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Beşiktaş, sözleşme uzatma tekliflerini reddeden Larin'i gelir elde etmek için devre arasında da gönderebilir.

Beşiktaş'ta Ocak 2018'de MLS ekibi Orlando City'den 1.85 milyon Euro bonservis bedeliyle Transfer olan Larin, Beşiktaş'ta çıktığı 87 maçta 36 gol atıp 9 asist yaptı.

YORUMLAR 6
  • sergen 2 yıl önce Şikayet Et
    siz hala adamin hakkini vermeyin
    Cevapla
  • OSMANLI TOKADI 2 yıl önce Şikayet Et
    ise yaramayan oyunculari tv de sisirip sisirip sonrada kendilerini birsey saniyorlar ..hangi avrupa macinda katgisi oldu...dortmund macinda ilk kez bir devre izledim yetti bana adam ayakta duramiyor rakip oyuncu geldi mi ayagindaki topu adeta rakibe veriyor bes para etmez... bu oyuncuyu samimiyetimle söylüyorum 2 lige bile almam...sonrada 2-3 milyon avro senelik isderler malesef bizim yöneticilerde veriyor sonrada külüpler borc bataginda basariya gelince oda rezillik hepsi dökülüyor avrupada...birakin gitsin türkiyedeki aldigi paranin 4 de birini alirsa sükretsin
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kalsın iki sene sonra 20 eder
    Cevapla
  • TÜRKIYEM 2 yıl önce Şikayet Et
    dogru ancak 20 tl eder adam ayakta duramiyor teknik desen oda yok
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın gitsin giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    hemen gönderin üstünede 4 benzemezi hediye edin.. bjk nin topçusu değil bu sezonun sorumlusu ... adam gol atamıyor 5-6 attığı zaman herhangi bir topçuda 2 tanesiniz atar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle