Kevin N'Koudou şoku! Sedyeyle çıktı

Beşiktaş'ın Fransız kanat oyuncusu Kevin N'Koudou, Kasımpaşa maçının uzatma dakikalarında sakatlandı ve sedyeyle oyun alanının dışına alındı.

Kevin N'Koudou şoku! Sedyeyle çıktı
Kevin N'Koudou şoku! Sedyeyle çıktı
GİRİŞ 03.12.2021 22:37 GÜNCELLEME 03.12.2021 23:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig 'in 15. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Beşiktaş'ta Josef ve Welinton, gördükleri sarı kart nedeniyle Kayserispor maçında cezalı duruma düştü. Siyah Beyazlı ekibe bir kötü haber de Kevin N'Koudou'dan geldi. 

Karşılaşmanın 67. dakikasında Cyle Larin'in yerine oyuna dahil olan Fransız kanat oyuncusu, 90+3. dakikada Kasımpaşalı Travnik'in müdahalesi sonrası yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi.

Bir hayli acı çekti gözlenen ve ayakta durmakta zorlanan tecrübeli isim, saha kenarına sedyeyle alındı.

YORUMLAR 3
  • barış 2 yıl önce Şikayet Et
    ADam 2-3 maç oynuyor sonra sakatlanıyor , bildiğin mizmin sakat. Belli ki bjk şapiyon olamayacak, bari maçlar 3-5 gençle çıkalım da opnlarda biri iş varmı görelim , artık hedef tr kupası. Ara transfer de 3-5 geç alıp takıma kondisyonunu yukarı çekelim. Adamlar bitik.
    Cevapla
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş pekte üzüldüğümü söyleyemem. Hiçbir işe yaramayan futbolculardan biri. 10-15 maçta bir gol atacak bir asist yapacakta işe yarayacak. Gönderin gitsin böyle adamlar boşa zaman kaybıdır.
    Cevapla
  • Cihad 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen tekrar gençlerle sahaya çıksın bunlardan daha güzel oynuyorlar.
    Cevapla