Sergen Yalçın: Pes etmedim sadece üzüldüm!

Beşiktaş’ta istifa krizinin ortadan kalmasının ardından teknik direktör Sergen Yalçın dün oyunculara özel bir konuşma yaptı.

Sergen Yalçın: Pes etmedim sadece üzüldüm!
Sergen Yalçın: Pes etmedim sadece üzüldüm!
GİRİŞ 30.11.2021 10:45 GÜNCELLEME 01.12.2021 00:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ın üst üste aldığı kötü sonuçların ardından Sergen Yalçın ile yönetim arasında yapılan zirveden teknik ekibe destek kararı çıkarken siyah beyazlılar Kasımpaşa maçıyla beraber geçmişe sünger çekmeye hazırlanıyor.

Giresun maçının ardından yaşanan istifa krizinin ortadan kalkmasıyla birlikte Sergen Yalçın dün futbolcularla bir araya geldi. Ortak menfaatlerinin Beşiktaş olduğunu vurgu yapan Yalçın hem oyuncularla dertleşti hem de moral verdi:

"ASLOLAN BEŞİKTAŞ'TIR"

“Ben ve biz önemli değil, bizler bugün varız, yarın yokuz. Aslolan Beşiktaş’tır. Burada bulunmamızın tek nedeni Beşiktaş’ın başarısıdır. Bu nedenle sezon başından bu yana yaşadığımız sorunlar sıkıntılar ve sakatlıklar nedeniyle zor günler geçirdik. Geçen yıl zirve yapan takım bu halde olamaz."

"TAKIMDA FORMA VERMEDİĞİM KİMSE YOK"

"Çünkü zirve yapan potansiyelimiz var. Kimseye ön yargılı olmadım. Takımda forma vermediğim kimse yok. En çok üzüldüğüm ise kadromuzun üst düzey olmasına rağmen aldığımız başarısız sonuçlar."

"PES ETMEDİM, SADECE ÜZÜLDÜM"

"Maç yorumlarım objektiftir. Evet bazı arkadaşlar bireysel olarak çok düşük performans sergiliyorlar. Geçen yılki gibi koşan, basan, pres yapan oyuncularımı görmek istiyorum. Pes etmedim sadece üzüldüm."

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Can ve rıdvan ı oynatmadın inat edip senden teknik direktör olmazzzzzzzzzzzzzzxxxx hepiniz egonuz yüzünden kaybettiniz haftaya kasımpaşaya yenilir kovulur her gecen gün bjk kaybediyo.
    Cevapla
  • gürsel 2 yıl önce Şikayet Et
    sakat futbolcuyu nasıl oynatacak?
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    pes etmemişmişmiş, küme düşmeyiz inşallah
    Cevapla