Beşiktaş'ta Sergen Yalçın kararı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın arasında yapılan toplantının ardından yola devam kararı alındı.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın kararı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın kararı
GİRİŞ 28.11.2021 18:44 GÜNCELLEME 28.11.2021 22:04
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Giresunspor mağlubiyetinin ardından Sergen Yalçın ile başkan Ahmet Nur Çebi, evinde durum değerlendirmesi yapmak için bir araya geldi.

Görüşmenin ardından kamuoyunu bilgilendiren Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, "Değerlendirme toplantısı yaptık. Başarısızlığın nedenleri nedir? Bunu tersine çevirmek için neler yapabiliriz? Hocamız neler yapacak? Bunları konuştuk. Hocamız, kendine ve takıma inancı olduğunu söyledi. Başkanımız da hocaya ve takıma inanıyor. Teknik direktörümüz Sergen Yalçın inancını yitirmediği sürece kendisinin arkasındayız. Hocamız konsantre olacak ve bir şekilde bu olduğumuz girdaptan Beşiktaş'ı kurtaracak. Biz de ona destek olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

"Mustafa Cengiz'e rahmet diliyorum"

Galatasaray eski başkanı Mustafa Cengiz'in hayatını kaybetmesiyle ilgili de konuşan Emre Kocadağ, "Mustafa Cengiz'e rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve Galatasaray camiasına başsağlığı diliyorum." dedi.

YORUMLAR 93
  • AYDIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar, Ola ki takımdan ayrılsa seneye diğer büyük takımlardan birisine gitse şampiyon yapma ihtimali yüksek. Türkiyede Sergen Yalçını her takım antrenör yapmak ister. Her sezon şampiyon olunacak diye bir şey yok Beşiktaş bir sezon başarısız olduğu diye Sergen Yalçını bırakırsa tekrar takıma geri almak için senelerce beklemek zorunda kalır. Görünüyor Sergen Yalçın beşiktaşta kalırsa antrenör olarak da beşiktaş efsanesi olur, giderse farklı takımlardki şampiyonluklar ile Türkiyenin efsanesi olur
    Cevapla
  • Hamit 2 yıl önce Şikayet Et
    Takım da gol atacak adam yok, bu sıkıntı maalesef ilk yarı bitene kadar devam edecektir. devre arasında forvet transferi yapılmazsa aynı şekilde 2.yarıda benzer şeyler olur. defans da aynı şekilde kaliteli bir defans lazım.
    Cevapla
  • can 2 yıl önce Şikayet Et
    segen gitmesin takımı en iyi toparlayacak adam o
    Cevapla
  • Ferdi K. 2 yıl önce Şikayet Et
    Fark 16
    Cevapla
  • Saffet_izi 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş hiçbir zaman bu kadar yara almamıştı uyanın artık geçen sene 2 kupa aldıran sergen hocam sana güveniyoz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle