Beşiktaş'ta kritik zirve!

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın kaderi, bugün başkan Ahmet Nur Çebi ile yapacakları görüşmede belli olacak.

Beşiktaş'ta kritik zirve!
Beşiktaş'ta kritik zirve!
GİRİŞ 28.11.2021 12:05 GÜNCELLEME 28.11.2021 18:57
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi kapanıyor mu? Tecrübeli teknik adam bugün başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşecek.

Giresunspor maçında alınan yenilgiden sonra Beşiktaş’ta bugün kritik bir zirve var. Teknik direktör Sergen Yalçın ve başkan Ahmet Nur Çebi takımdaki kötü gidişi değerlendirecek.

Yalçın, 4-0 kaybettikleri Giresunspor maçının ardından başarısız sonuçların sorumluluğunu aldığını, yönetim ile görüşeceğini söylemişti. Başkan Çebi ise Sergen Yalçın ile görüştükten sonra yol haritasını belirleyeceklerini söylemişti.

Ahmet Nur Çebi-Sergen Yalçın görüşmesi bugün öğleden sonra yapılacak.

Süper Lig’de üst üste 4. yenilgisini alan Beşiktaş,  eksik maçı olan lider Trabzonspor’un 13 puan gerisinde bulunuyor. Son 6 resmi maçını da kaybeden siyah beyazlılar, son 13 resmi maçında sadece 2 galibiyet alabildi.

YORUMLAR 24
  • Aslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya biz şampiyon olduk senin sayende bu kadar mı sahaları onlara mı bırakacağız meydanı hüç saygınız yok taraflara
    Cevapla
  • Sami 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne takımlar meşhur ettik, yol geçen hanına döndü takım,şu son dört hafta 1 puan vereyim gelme dediğinde göbek atacak takımlara kaybettin kendinize gelin artık sabote etsen ancak böyle edersin
    Cevapla
  • BJK Li 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda önce savunmayı bileceksin sonra atağa çıkacaksın BJK nin defansı yol geçen hanı gibi gelen boş dönmüyor. Sergen hücum futbolunu oynatıyor bu iyi bir şey aslında ama defansın sağlam olacak bu çöplerle olmuyor işte.
    Cevapla
  • Bjk.li 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hocanın gitmesi lazım ama bekliyor tazminat isteyebilir ancak başkan çözer bu işi Avrupa da 0 çektik ligde batırdık hoca tamamen ofansif oynatıyor olmaz konuşulan hocalardan biliç in hiç büyük maç kazanamadığını unutmayalım yerli hoca olmalı beşiktaşın çocuklarından olmalı Avrupa da başarı isteniyorsa rıza olabilir
    Cevapla
  • Gökhan koç 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen adamdır. Ayrıca yürekten BJK lidir. Vefasızlık yapmayın. Bizim Giresun u yenmek için hocaya mı ihtiyaç vardı? Boş konuşmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle