Alex Teixeira beklentileri karşılayamadı!

Beşiktaş’ın büyük umutlarla kadroya kattığı Teixeira beklentilerin çok altında kaldı.

Alex Teixeira beklentileri karşılayamadı!
Alex Teixeira beklentileri karşılayamadı!
GİRİŞ 26.11.2021 14:12 GÜNCELLEME 27.11.2021 00:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın Ajax maçının ardından performansını eleştirdiği Alex Teixeira özellikle Şampiyonlar Ligi’nde büyük hayal kırıklığı yarattı.

Büyük umutlarla takıma kazandırılan Sambacı bu sezon Süper Lig’de çıktığı 12 maçta 2 gol atarken Devler Ligi’nde bırakın skora katkı vermeyi isabetli şut dahi atamadı.

Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta 184 dakika şans bulan Teixeira sadece 1 şut atarken onda da hedefi tutturamadı. 30 yaşındaki futbolcunun kaçırdığı büyük fırsat ya da yarattığı büyük fırsat da bulunmuyor.

Hatta son Ajax maçında 59 dakika sahada kalırken topla sadece 21 kez buluştu. Sambacı bu istatistikte kalecilerin dahi gerisinde kalırken Mert 50, Onana ise 37 kez topla temas etti.

Sergen Yalçın da karşılaşmanın ardından tepkisini “Alex Teixeira’nın performansından memnun olma ihtimalimiz yok” sözleriyle ifade etti.

Sambacı bu sezon Süper Lig’de ise 12 maçta 2 gol kaydetti.

YORUMLAR 6
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hoca nın formsuz teixeira yı inatla oynatması takımın fizik olarak en diri futbolcusu can bozdoğan ı inatla kenarda bekletmesi sonunu getirecek
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı bjk almasaydı futbolu bırakırdı son bi vurgun için gelmiş.
    Cevapla
  • Malatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha haaaa. Hani kralex di. Kramponun bağcığındaki ipin ucundaki plastiğin yapıştırıcısının kapağındaki çizgi bile olamaz
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    ist takımları iskandinav ülkerinden transfer yapmalı artık,,afrika,güney amerika ,,asya kökenli futbolcular ülkemizde artık verimli olamıyor,,norveç,isveç, danimarka gibi ülkelerden oyuncu getirmek lazım,,adamlar hem sağlam,hem disiplinli
    Cevapla
  • Kon 2 yıl önce Şikayet Et
    Birtane 19 yaş gençlerden oynatsa dahaiyi olur Fatih Terim yinede Türk lere güveniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle