Atiba: Kendi gururumuz için çıkacağız

Beşiktaş'ta tecrübeli futbolcu Atiba Hutchinson, Ajax maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Atiba: Kendi gururumuz için çıkacağız
Atiba: Kendi gururumuz için çıkacağız
GİRİŞ 23.11.2021 16:44 GÜNCELLEME 23.11.2021 16:47

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 5. hafta maçında Beşiktaş , Hollanda temsilcisi Ajax’la sahasında karşı karşıya gelecek. Siyah Beyazlılar'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson maç öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Atiba Hutchinson'ın açıklamaları şu şekilde;

Bizim için önemli bir maç olacak. Kendi gururumuz için, grubu iyi bitirmek için bir maça çıkacağız. Bu grubu 6 puanla tamamlamak bizim için iyi olur. Niyetimiz bu.

Ajax iyi bir takım. Uzun yıllardır Avrupa'da ve başarılılar. Biz özgüvenimizi tekrar kazanmak için doğru futbolu, doğru mentaliteyi gösterip istediğimiz skoru almak istiyoruz.

İşler iyi gitmiyor. Futbolda inişler çıkışlar olur. Şu an olmayı istemediğimiz bir yerdeyiz. Hepimiz bunun bir parçasıyız. Önemli olan buradan nasıl çıkacağını bilmektir.

Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı var. İyi bir mücadeleyle, birbirimiz için savaşarak iyi bir sonuçla normale biraz olsun dönmek istiyoruz. İşler umarız iyi gider. Ancak, önemli olan nasıl reaksiyon verip bu durumdan çıkacağımız...

Çok fazla sakatlık yaşamış bir oyuncu değilim, geçmişe oranla bu sezon fazla oldu. Bunu belki de kötü şansla değerlendirebiliriz. Geçen sezon da çok uzundu. Her şey üst üste geldi. Tüm bu maç yoğunluğunu ve şanssızlığı da üst üste koyarsak bu sakatlıkların neden olduğunu anlayabiliriz. Şu an birçok arkadaşımız geri döndü. Uzun süredir bir arada değildik. Artık beraber oynayacağız. İyi maçlar ve iyi performanslarla, herkesten verim alarak içinde bulunduğumuz bu durumdan çıkmayı hedefliyoruz.

Sergen Yalçın açıkladı! 'Yarın oynamayacak'Sergen Yalçın açıkladı! 'Yarın oynamayacak'