Beşiktaş'ta Cyle Larin için yeni plan!

Kanadalı futbolcu Cyle Larin'e yapılan 1.6 milyon Euro'dan yeni kontrat teklifine 1,5 ay yanıt bekleyen Beşiktaş yönetimi kararını verdi.

Beşiktaş'ta Cyle Larin için yeni plan!
Beşiktaş'ta Cyle Larin için yeni plan!
GİRİŞ 15.11.2021 11:08 GÜNCELLEME 15.11.2021 22:50

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin ile yapılan transfer görüşmelerinden henüz sonuç alınamadı.

Kulüple kontratı sezon sonu bitecek olan 26 yaşındaki golcüye mevcut kazancı olan 1.6 milyon Euro'dan yeni sözleşme öneren Beşiktaşlı idareciler, deneyimli isimden 1,5 aydır geri dönüş bekliyor.

Fanatik'te yer alan habere göre menajeriyle yapılan ilk temeasta 2.5 milyon Euro'luk talepte bulunan Kuzey Amerikalı oyuncuya bu seviyelere çıkılmayacağını net şekilde ileten idareciler, oyuncunun temsilcilerinden bir an önce kararlarını vermelerini istedi.

DORUKHAN STRATEJİSİ RAFA KALKTI

Beşiktaş Yönetimi, ilk etapta Cyle Larin'in belirlenen şartlarda sözleşme uzatmaması halinde 'Dorukhan Toköz' planını devreye sokmayı planlıyordu.

Ancak Larin'in şu anda takımın en formda isimleri arasında bulunması sebebeiyile yönetim geçen sezon benzer süreç yaşayan Dorukhan'ın ilk 11'den kulübeye çekilmesi stratejisini bu kez uygulamama kararı aldı.

Son duruma göre yönetim eğer Larin ile yeni sözleşme konusunda ortak noktada buluşamazsa oyuncu Ocak ayına kadar en iyi şekilde kullanılacak. Ara transferde yolların ayrılması gündeme gelecek.