Atiba'dan Türkiye itirafı! "Başka hiçbir yerde..."

Ülkesinin basınına Türkiye kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Atiba Hutchinson, Türkiye'deki futbol tutkusuna sahip çok fazla ülke olmadığını söyledi.

Atiba'dan Türkiye itirafı! "Başka hiçbir yerde..."
Atiba'dan Türkiye itirafı! "Başka hiçbir yerde..."
GİRİŞ 12.11.2021 19:25 GÜNCELLEME 12.11.2021 19:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

2013 yazında PSV Eindhoven'dan transfer olduğu Beşiktaş'ta üç şampiyonluk yaşayan ve kulüp efsanelerinden birine dönüşen Atiba Hutchinson, ülkesinin basınına verdiği röportajda Türkiye günlerine ilişkin çarpıcı itiraflarda bulundu.

Kanada Premier Ligi'nin resmi YouTube kanalına konuşan 38 yaşındaki orta saha oyuncusu Türkiye'nin futbol tutkusundan bahsetti.

Atiba Hutchinson şunları kaydetti;

"Bunu başka hiçbir yerde görmedim"

"Dünyada Türkiye'deki futbol tutkusuna sahip fazla ülke olduğunu sanmıyorum. Belki bu tutkuya sahip birçok ülke var ama stadyumlardaki atmosfer ve ses seviyesi inanılmaz. Bunu başka hiçbir yerde görmedim. Belki Orta Amerika'da milli takımla oynadığım bir ya da iki maçta görmüşümdür. Honduras da harika bir atmosfere sahipti, oynaması kolay bir yer değildi.

"Burada oynamaktan gerçekten çok keyif aldım"

Çocuklarım burada doğdu ve büyüdü. Eşim burayı seviyor. Türkiye, kendi ülkemden uzaktaki bir ev gibi. Beşiktaş'taki benim 9. sezonumun içindeyim. Yani buraya geleli uzun yıllar oldu ama zaman çok çabuk geçti. Burada oynamaktan gerçekten çok keyif aldım."

YORUMLAR 10
  • Mutlu Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Atiba parti kur oy verelim hacı
    Cevapla
  • barış 2 yıl önce Şikayet Et
    çok karakterli bir insan ne saha içinde nede saha dışında bir yanlışı olmadı ve her zaman 100 de 100 zünü vererek oynadı. umarım teknik ekipte de görev yapar ve senelerce bu ülkeye ve bjk hizmet eder.
    Cevapla
  • Khhah 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahahah beşiktaşın efsanesi atibaysa bu takım kayserispordan bile küçük
    Cevapla
  • Khhah'î sken 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahahah atiba'nın verdiği katkıyı bilmiyorsun demek komik
    Cevapla
  • Boş yapma 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs 1 sene oynayan drogbayı efsane ilan ediyor ya da fb çöp mesutu ona ne demeli?
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Efsane nin anlamını bilmeyen amatör küme takımı taraftar zihniyeti kayserispor un büyüklüğünü küçüklüğünü nasıl ölçsünde. Bir fiil 9 sene aynı iş yerinde çalışamamışsındır ki anlayabilesin :)
    Cevapla
  • Sakarya-Fırat..... 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer istiyorsa seneye Sergen Yalçın'nın yardımcısı olarak görev yapsın
    Cevapla
  • vay be 2 yıl önce Şikayet Et
    50 yaşına kadar böyle çiftlik başka yerde yok Tabiki 20 dakika oyna gerisini yat Avrupa maçlarında gördük iyimi kötümü olduğunuzu dahi sergen de Avrupa maçı oynuyor orta saha Atiba ve Mehmet topal emanet dahi ya sokaktan geçen biri bile yapmaz bunu beyğir mühendisi
    Cevapla
  • Haha 2 yıl önce Şikayet Et
    Atiba 27-28 yaşında mı geldi :ddd gören de 38lik atibayı 33 yaşında sanacak
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne içip konuşuyorsunuz acaba Atiba geldiğinde 27 - 28 yaşındaydı bugün ronaldo yada messi bile o günün performansını vermiyor ama oynuyor ne bekliyorsunuz acaba 20 li yaş futbolu mu kaba etlerinizi kaldırıp topu 2 metre yürütemezsiniz mabal okumaya gelince mangal da kül bırakmazsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle