Talisca koptu gidiyor! Flaş Beşiktaş iddiası

Beşiktaş, Anderson Talisca'yı yeniden gündemine aldı. Brezilyalı oyuncunun Al Nassr kulübünden ayrılması halinde siyah beyazlılar temaslara başlayacak.

Talisca koptu gidiyor! Flaş Beşiktaş iddiası
Talisca koptu gidiyor! Flaş Beşiktaş iddiası
GİRİŞ 10.11.2021 20:07 GÜNCELLEME 10.11.2021 20:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü, Anderson Talisca’nın durumunu yakından takip ediyor.  Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünde yaşanan mali problemler, Brezilyalı oyuncuyu kulübünden ayrılma aşamasına getirdi.  

27 yaşındaki oyuncunun Ocak ayında sözleşmesini feshetmesi halinde siyah beyazlılar devreye girecek. Yönetim kurulu, Talisca konusunda Josef de Souza transferindeki gibi hareket etmeyi planlıyor.

Al Ahli’de forma giyen Souza, kulübünün mali yükümlülüklerini yerine getirememesi nedeniyle serbest kalmış ve Beşiktaş’a transfer olmuştu.  

Talisca’nın Al Nassr ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.  Bu sezon Suudi Arabistan ekibi ile 12 maça çıkan Talisca, 6 gol attı. (NTV Spor)

YORUMLAR 6
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayali bile güzel, gelirse Şampiyon BEŞİKTAŞ. Yüzde yüz
    Cevapla
  • tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    Anderson Talisca O bir EFSANEE gelirse üç sezon garanti altında olur.
    Cevapla
  • Dobra Dobra 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldığı maaşın 3 te 1 ini bile Türkiye de kimse ödeyemez hele hele seneye yaplandırma başlayacak iken. Talisca da 1,5 Mil. Euro ya asla oynamaz. Milleti gaza getirmeyin yani.
    Cevapla
  • barakuda 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de her takımı tek başına şampiyon yapar birde forvete aboubakar olursa kesin şampiyon
    Cevapla
  • barakuda 2 yıl önce Şikayet Et
    barakudayı tersten okuyunca Beşiktaşlı mı yazıyor :))
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Talisca Beşiktaşta 2. Kiralık sezonunu geçirirken sene sonu boşa çıkacakken gitti kontrat uzattı, yani bedava gelmem diye, Aboubacar 1 maç sahaya çiksa kontrat yapılacaktı bile bile çıkmadı bedava gitti şimdi Bu kadar kazıktan sonra tekrar Aboubacarı ve Taliscayı takımda görmek istemeniz hayret.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle