İşte Beşiktaş'ın tek ihtimali! Kalan maçlar...

Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş, Devler Ligi defterini kapatırken, Avrupa Ligi ihtimalini de zora soktu.

İşte Beşiktaş'ın tek ihtimali! Kalan maçlar...
İşte Beşiktaş'ın tek ihtimali! Kalan maçlar...
GİRİŞ 04.11.2021 01:21 GÜNCELLEME 04.11.2021 01:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, C Grubu 4. maçında Sporting Lizbon'a konuk oldu. Sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrılan Siyah Beyazlılar, puansız son sırada kaldı. Temsilcimiz, kalan 2 maçta Avrupa Ligi bileti için mucizeleri kovalayacak. Gruptaki diğer maçta lider Ajax, Borussia Dortmund'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Bu sonuçların ardından Sporting, 12 puanlı Ajax'ın ardından averajla 2. sıraya yerleşti. Dortmund ise aynı puanla 3. sıraya geriledi.

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi şansı var!

Beşiktaş grubundaki ilk maçında Borussia Dortmund’a 2-1, Ajax’a 2-0, Sporting Lizbon’a da 4-1 mağlup oldu. Kartal, 4. maçında ise Portekiz ekibine 4-0 kaybetti ve 4'te 0 yaptı. Puansız son sırada kalan Siyah Beyazlılar, 24 Kasım'da Ajax'ı konuk edecek, 7 Aralık'ta son maçında Dortmund ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Dortmund'un Ajax'tan puan alamamasıyla Beşiktaş'ın grubu 3. tamamlama şansı doğdu. Siyah-Beyazlılar kalan iki maçını kazanıp ikili averajı Dortmund'dan alırsa, Sporting Lizbon'un Borussia Dortmund'u yenmesi durumunda grubu 3. tamamlayacak.

KALAN MAÇLAR

5. Hafta:

Beşiktaş-Ajax
Sporting Lizbon-Borussia Dortmund

6. Hafta:

Ajax-Sporting Lizbon
Borussia Dortmund-Beşiktaş

PUAN DURUMU

1- Ajax / 12 puan
2- Borussia Dortmund / 6 puan
3- Sporting Lizbon / 6 puan
4- Beşiktaş / 0 puan

YORUMLAR 6
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölme eşeğim ölme.
    Cevapla
  • T d 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya hıkaye anlatmayın komple UEFA dan cekılelım
    Cevapla
  • Hollanda 2 yıl önce Şikayet Et
    tek hesap: daha rezil olmadan turnuvadan elenmek
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ajax takımı gruptan çıkmayı garantilediği için karşımıza 2. takımını çıkarsa bile 2. takımı bile yenemeyiz. Çünkü bizde o kapasite yok. Geçen yılki şampiyonluğun mimarı ise Abubakardı. O kadar gereksiz transfer yapılacağına Abubakar elde tutulsaydı belki Şampiyonlar Liginde puan ve puanlarımız olacağı gibi ligde de en iyi yerde olabilirdik.
    Cevapla
  • samsun 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne mucize hesaplar yapıyoruz varmı başka acaba böyle hesap yapan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle