Beşiktaş'ın Sporting kadrosu açıklandı! 6 eksik...

Beşiktaş, Sporting Lizbon ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 4. hafta grup maçı için kamp kadrosunu açıkladı.

Beşiktaş'ın Sporting kadrosu açıklandı! 6 eksik...
Beşiktaş'ın Sporting kadrosu açıklandı! 6 eksik...
GİRİŞ 01.11.2021 17:27 GÜNCELLEME 01.11.2021 18:37
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun 4. haftasında 3 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile yapacağı maçın kadrosu belli oldu.

Bu akşam Portekiz'e gidecek kafilede 20 futbolcuya yer verildi. Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapılan maçta sol baldır arka adalesine darbe alan Domagoj Vida, ağrılarının devam etmesi üzerine tedbir amaçlı olarak kadroya yazılmadı.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Georges-Kevin N'Koudou, Michy Batshuayi, Miralem Pjanic ve Valentin Rosier de kadroya dahil edilmedi.

Sakatlığı nedeniyle Hatayspor müsabakasında süre alamayan Josef de Souza, Portekiz'e götürülecek.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Sporting Lizbon maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Fabrice Nsakala, Welinton Souza, Kenan Karaman, Serdar Saatçi, Umut Meraş, Alex Teixeira.

YORUMLAR 20
  • Ömer Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    carsamba oynatip cumartesiye maç yaziyorsunuz
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam kadro çıksa ne yazar. Milyondolarlar harca Türkiye'de başarı odaklı olsun. Beşiktaş'ın genç yerli futbolcuları zaten Türkiye'de şampiyon oldu. Avrupa hedefin yoksa o kadar yabancıyı neden aldınız. Tam bir Abdullah Avcı mantığı
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi görelim göndermeleri ey Beşiktaş yönetimi boyunuzu görelim Avrupa da oynamak için neler yaptınız koooocaaaaman bir sııııfııır Türkiye de hemen maç sonu başlıyor sunuz tehdide siz ve Fenerbahçe Türk futbolunun yüz karası Türk futbolunu bitirdiniz tv deki o yırtılan yorum cular Beşiktaş ve Fenerbahçe için yırtılan yüz süz yorum cular hadi konuşun dinleyelim çok güzel yorum yapıyor sunuz
    Cevapla
  • Es Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK ve Sergen Yalçın ile avrupaya gitmesin rica ediyorum ülkemizi temsil edemiyor
    Cevapla
  • Mevlüt 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam kadro iken de fark yedik, fark eden bir şey yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle