Beşiktaş'a Batshuayi ve Rosier'den kötü haber

Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Batshuayi ve Rosier'den gelen sakatlık haberiyle sarsıldı.

Beşiktaş'a Batshuayi ve Rosier'den kötü haber
Beşiktaş'a Batshuayi ve Rosier'den kötü haber
GİRİŞ 31.10.2021 14:38 GÜNCELLEME 24.01.2022 10:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Süper Lig'in 11. haftasında oynadıkları Hatayspor maçında sakatlanan Michy Batshuayi ve Valentin Rosier'in son durumu hakkında resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yayınladı.

Beşiktaş'ın açıklaması şöyle:

"Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynadığı müsabaka sırasında sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Michy Batshuayi ile aynı müsabakanın sonrasında sağ alt baldır adalesinde ağrı hisseden Valentin Rosier'e Acıbadem Fulya Hastanesi'nde MR görüntülemeleri yapılmıştır.

Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde; Michy Batshuayi'nin uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve kanama, Valentin Rosier'in ise sağ alt baldır adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Futbolcularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

YORUMLAR 2
  • Size 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu jadar gs maçında yırtının dedi alın size cefası. Çıkacak illaki sonraki maçlarda. Az akıllı oynasanız bu kadar sakatınız olmazdı. 3 puan aldınız ama 8 10 puanlar kaybedeceksiniz. E kuş beyinliler normaldir!!
    Cevapla
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumu beyninle düşünüp ellerinle yazsaydın daha iyi olurdu. Sen kulaklarinla düşünüp ayaklarinla yazdın heralde
    Cevapla