Avrupa kulüpleri Ersin Destanoğlu'nun peşini bırakmıyor

Özellikle yaz döneminde Fransız ekiplerinin kadrosuna katmak istediği Ersin Destanoğlu için Nice yeniden devredeyken başka kulüplerin de temaslarda bulundukları aktarılıyor.

Avrupa kulüpleri Ersin Destanoğlu'nun peşini bırakmıyor
Avrupa kulüpleri Ersin Destanoğlu'nun peşini bırakmıyor
GİRİŞ 29.10.2021 19:17 GÜNCELLEME 29.10.2021 19:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son olarak Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Galatasaray derbisinde Mostafa Mohamed'in penaltı vuruşunu kurtararak takımına galibiyeti getiren Ersin Destanoğlu, Avrupa kulüplerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Son olarak kurtardığı penaltı ile Beşiktaş - Galatasaray derbisine damga vuran Ersin Destanoğlu için özellikle Fransız ekibi Nice'in ilgisi sürerken bir Premier Lig ve bir İtalyan ekibinin de Ersin transferi için temaslarda bulundukları belirtildi.

Fransız basınından Le 10 Sport'un özel haberine göre yaz döneminde Lille, Lyon ve Nice, Ersin Destanoğlu transferi konusunda Beşiktaş'ı ikna edemezlerken Lille'de Türk oyuncularla büyük başarı yakalayan ve şimdilerde Nice'in başında bulunan Christophe Galtier'nin Ersin'i kadrosunda görmek istediği aktarılıyor. Nice'in kış transfer döneminde yeni bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çalması bekleniyor. 

Premier Lig'den talip!

Fransız basını Nice'in yeni teklif hazırlığına rağmen kendilerini zorlu bir yarışın beklediğini ifade etmekte. Ersin Destanoğlu için bir Premier Lig ekibi ve bir İtalyan takımının temaslarda bulunduğu aktarılıyor. Kış döneminde Ersin transferi için bu takımların da Beşiktaş'a resmi teklif sunmaları bekleniyor. 

YORUMLAR 4
  • Ahmet 12 2 yıl önce Şikayet Et
    Ersin destanoğlu güzel bir kalecim
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupaya transfer olacak bir kabiliyet göremiyorum.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he hee hemende barselona realmadrid falan siraya girmişdir
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Renkli
    Cevapla