Sergen Yalçın'dan iki futbolcuya 'Hazır olun' talimatı

Hatay'a konuk olacak Kartal'da Pjanic ve Josef dün de takımla çalışmadı. Bu gelişme üzerine Sergen Yalçın, Atiba ile Salih Uçan'a 'Hazır olun' talimatı verdi.

Sergen Yalçın'dan iki futbolcuya 'Hazır olun' talimatı
Sergen Yalçın'dan iki futbolcuya 'Hazır olun' talimatı
GİRİŞ 29.10.2021 10:11 GÜNCELLEME 29.10.2021 23:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray galibiyetiyle ayağa kalkan Beşiktaş’ta, Josef ve Pjanic’in durumu can sıkıyor. Adalesinde ödem tespit edilen Josef, Hatay deplasmanına götürülmeyecek. Daha önce tüm maçlarda forma giyen Brezilyalı oyuncu, bu sezon ilk kez sahada olmayacak. Pjanic’in de oynaması kolay gözükmüyor. Dün takımla çalışmayan yıldız futbolcu, sadece düz koşu yaptı. Sergen Yalçın, Pjanic’i riske edip etmeme konusunda kararsız. Çünkü hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Sporting Lizbon deplasmanı var. Sonrasında ise lider Trabzonspor ile çok kritik bir lig maçı Beşiktaş’ı bekliyor. Sergen Yalçın, Atiba ile Salih Uçan’a ‘Hazır olun’ talimatı verdi.

Umut formayı kaptı

Kartal’ın hocası, diğer mevkilerde ise rotasyon düşünmüyor. Necip’in stoperdeki performansından memnun kalan Yalçın, sol bekte Umut Meraş’la devam edecek. Kanatlarda Ghezzal- Larin ikilisini oynatacak olan başarılı teknik adam, ileri uçta Batshuayi’yi, arkasında da Alex Teixeira’yı görevlendirecek. Sergen Yalçın, gol yollarında bu dörtlüye çok güveniyor.

YORUMLAR 5
  • Bence 2 yıl önce Şikayet Et
    Batsuhayi yerine Güven ilk onbirde başlamalı.
    Cevapla
  • trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    trabzon bjk'a en az 6 -7 gol atar.
    Cevapla
  • Eyüp 2 yıl önce Şikayet Et
    Can genç ve acemi Atiba ya güvenmesi gayet mantıklı
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Can bozdoğan gayet iyi hırslı koşuyor ara pas yapıyor bu çocuk oynadığı maçlarda gayet iyiydi oynamalı atiba artık bitti ondan fayda beklemek komikliktir
    Cevapla
  • Taha tosun 2 yıl önce Şikayet Et
    atiba hakkında böyle konusman ahmakliktir ama can oynatılmali Sergen hoca en iyisini bilir genede
    Cevapla