Miralem Pjanic'ten Koeman sözleri

Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak Barcelona'dan kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Miralem Pjanic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ronald Koeman hakkında açıklamalarda bulundu.

Miralem Pjanic'ten Koeman sözleri
Miralem Pjanic'ten Koeman sözleri
GİRİŞ 29.10.2021 01:02 GÜNCELLEME 29.10.2021 01:04

Sezon başında kiralık olarak Barcelona'dan Beşiktaş'a transfer olan yıldız futbolcu Miralem Pjanic, Katalan ekibinin teknik direktör Ronald Koeman ile yollarını ayırmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile görüşlerini aktaran başarılı futbolcu, kariyeri boyunca hiçbir zaman kasıtlı, dolaylı veya doğrudan kimseye zarar verme niyetinde olmadığını belirterek, Ronald Koeman'a gelecekteki yolculuğunda iyi şanslar dileklerinde bulundu.

Miralem Pjanic'in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Herkesin gözünün ekranlarda olduğu bir dünyada, birini yanlış anlamak ve anlamın dışına çıkarmak çok kolay. Kariyerim boyunca hiçbir zaman kasıtlı, dolaylı veya doğrudan kimseye zarar verme niyetinde olmadım. Herkese saygı duyacak bir şekilde yetiştirildim. Ve bunu her şekilde devam ettirmek niyetindeyim. Ronald Koeman'a gelecekteki yolculuğunda iyi şanslar diliyorum. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim."