Cyle Larin'de büyük tehlike!

Beşiktaş’ı attığı iki kritik golle Galatasaray karşısında zafere uçuran Cyle Larin maddi konularda anlaşma sağlanırsa yeni sözleşme imzalayacak.

Cyle Larin'de büyük tehlike!
Cyle Larin'de büyük tehlike!
GİRİŞ 27.10.2021 12:40 GÜNCELLEME 27.10.2021 19:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Yönetimi attığı iki golle Galatasaray zaferinin kahramanı olan Cyle Larin’in sezon sonunda bitecek sözleşmesini en kısa sürede yenilemek istiyor.

Siyah-beyazlılar, Kanadalı golcünün 1 milyon 750 bin euro olan yıllık garanti ücretini daha önce yapılan görüşmede 1 milyon 950 bin euroya çıkarırken, başarıya endeksli bonuslar da önermişti. Larin’in ise 2 milyon 250 bin euro garanti ücret ve bonus ödemesi istediği öğrenildi.

Rusya’ya sıcak değil

Maddi konularda anlaşma sağlanması halinde kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmeyi planlayan Cyle Larin, sezon başında Rusya’dan aldığı tekliflere sıcak bakmamıştı. Ancak 26 yaşındaki yıldız futbolcunun, Premier Lig’den cazip bir teklif gelmesi halinde rotasını İngiltere’ye çevirebileceği belirlendi. Beşiktaş Yönetimi’nin Premier Lig tehlikesinin farkında olduğu ve bir an önce Larin’e uzun süreli imza attırmaya çalıştığı ifade edildi.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 3
  • Ahmet Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yetenekli olmasa da şunu bize öğretti ki güçlü fizikli oyuncular bizim ligde fark yaratıyor
    Cevapla
  • abidin 2 yıl önce Şikayet Et
    300 bin içinmi anlaşamıyorsunuz böyle bir oyuncuyla elden kaçırınca yarın ah vah edersiniz.
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    2 ye biter yaw
    Cevapla