Kaan Ayhan resti çekti: Oynamayacaksam gitmek istiyorum

Beşiktaş sezon başında kadrosuna katamadığı Kaan Ayhan için yeniden girişimlere başladı. Sassuola'da istediği şansı bulamayan milli futbolcu, hocasıyla görüşerek ayrılmak istediğini bildirdi.

Kaan Ayhan resti çekti: Oynamayacaksam gitmek istiyorum
Kaan Ayhan resti çekti: Oynamayacaksam gitmek istiyorum
GİRİŞ 18.10.2021 18:29 GÜNCELLEME 18.10.2021 18:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, 8+3 kuralı nedeniyle Türk oyuncu sayısını artırmak için şimdiden kolları sıvadı. Yönetim, yaz transfer döneminde kadroya katmak için uğraş verdiği, ancak başaramadığı Kaan Ayhan'ı transfer etmek için girişimler başladı.

KAAN İSTEDİĞİ ŞANSI BULAMADI 

Beşiktaş sezon başında alamadığı Kaan Ayhan için yeniden girişimlere başlamıştı. Gurbetçi stoper, Sassuola'da istediği şansı bulmadı. Bunun üzerine Kaan harekete geçti.

KAAN AYHAN: OYNAMAYACAKSAM GİTMEK İSTİYORUM 

Sezon başında başarılı oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama hamleleri, İtalyan kulübü tarafından kabul edilmemişti. Teknik direktör Alessio Dionisi ile görüşen Kaan Ayhan, 'Oynamayacaksam gitmek istiyorum' dedi.

TEKRAR GÜNDEMDE 

Hem Türk olması hem de defansif anlamda birçok farklı mevkide oynayabilmesi nedeniyle milli stoperin ismi Beşiktaş'ta yeniden gündeme alındı. İtalya Serie A’da Sassuolo forması giyen Kaan’ın transferinin önemli bir avantaj sağlayabileceği düşünülüyor.

BABASI EYLÜL'DE BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞTÜ 

Daha önce yaptığı açıklamada "Sassuolo ile anlaşılırsa oğlum Türkiye'de oynamak ister" sözlerini sarf eden 26 yaşındaki oyuncunun babası Erol Ayhan'ın geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul'a gelip Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüğü ortaya çıktı.

YABANCI KURALI ÖNEMLİ 

Siyah-beyazlı yönetimin, bir dahaki sene ilk 11’de yer alacak Türk sayısının 4’e çıkacak olmasını da göz önünde bulundurduğu bildirildi. Milli oyuncu için Beşiktaş hazır bekliyor, Ocak'ta transferin bitmesi yüksek ihtimal.

YALÇIN FAKTÖRÜ 

Şu an için stoperde bir sıkıntısı olmayan fakat bir sonraki sezonun transferini şartlar uygun olması halinde devre arasında bile almayı düşünen yönetim, son olarak Sergen Yalçın’ın raporuna göre hareket edecek

TAM BİR JOKER OYUNCU 

Kaan için ilk etapta 6 milyon euroluk talebi bulunan Çizme ekibiyle ara transfer döneminde yeniden masaya oturacak olan Kartal, Kaan'ın stopere ek olarak sağ bek ve ön liberoda da oynayabilmesinden yararlanmak istiyor.

SADECE 3 MAÇTA OYNADI 

26 yaşındaki stoper bu sezon Serie A'da 1, 7 ve 90 dakika olmak üzere sadece 3 maçta forma giyebildi. Kaan'ın iki yıl daha İtalyan ekibi ile sözleşmesi bulunuyor. Kaan, bu sezon genelde yedekler arasında bekledi.

YORUMLAR 7
  • idris arslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizi topçu diye alan bilgisiz futbol yönetimleri oldukça bu alanda daha çok takım değiştirirsiniz yaktınız Türkiyemin en has teknik direktörünü ( Şenol Güneş)medyayla birlikte
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Yenimi aklı basina gelemiş
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi kaçmak ister. Avrupalı anlıyor topcudan. Ama biz sırf orda diye oynamazsa bile adamı her milli maçta çağırıyoruz. Şimdi ordaa kalıp oynamazsa milli takıma bir daha gelmez ve ordanda para kazanamaz
    Cevapla
  • Pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi oyuncu ama istenen rakam çok yüksek, bence bizim ligde daha uygunu bulunabilir. Takım dengesini bozmayacak transferler yapılmalı.
    Cevapla
  • Yorumcu54 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene Galatasaray istediğinde gelmeyen adam şimdi oynayamaktan şikayet ediyor. Bence Beşiktaş da almasın. İtalyan kulübü oynatmiyorsa performansından oynatmaz.
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjkli seni sevimli şey nasılda sesler i çıkmaya başladı bunların
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    niye gs yi istemedi diye bjk almasın.. ne kullanıyon kafan iyimi senin komik bebe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle