Sergen Yalçın savunmaya patladı!

Başakşehir’e mağlup oldukları maçtan sonra yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan Teknik Direktör Sergen Yalçın savunma hatalarının altını çizdi.

Sergen Yalçın savunmaya patladı!
Sergen Yalçın savunmaya patladı!
GİRİŞ 17.10.2021 10:02 GÜNCELLEME 17.10.2021 10:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan Beşiktaş ’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın özellikle yenilen kolay goller nedeniyle büyük hayal kırıklığına uğradı.

Cezası nedeniyle maçtan sonra basın toplantısına katılamayan deneyimli teknik adamın, yardımcılarıyla birlikte müsabakayı tüm yönleriyle masaya yatırdığı aktarıldı. Siyah-beyazlı hocanın, “Beşiktaş takımı bu kadar basit goller yememeli” yorumunu yaptığı öğrenildi.

Özellikle ikinci ve üçüncü gollerde savunmanın dağınıklığından ve dönen topların rakibe kaptırılmasından şikayetçi olan Sergen Yalçın’ın, “Hiç beklemediğim bir oyun oldu. Oyuncularım her zamanki gibi iyi niyetle mücadele ettiler fakat bazen bu tek başına yeterli olmuyor. İkinci yarıya daha iyi başladık. Beraberlik golünden sonra da çok önemli fırsatlarımız oldu. Fakat basit goller yediğinizde maçı kurtarmak çok kolay olmuyor” diye konuştuğu belirtildi.

'Ders çıkarmamız lazım'

Beşiktaş’ın hocası, sakatlıktan yeni dönen oyuncuların henüz form tutamadıklarının da altını çizdi. Siyah-beyazlı teknik adamın, “Sakatlıktan çıkan oyuncularımız tam anlamıyla bir 90 dakika oynayacak seviyede değiller. O yüzden tercihlerde dikkatli olmaya çalıştık. Bu maçtan çıkarmamız gereken çok dersler var” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Bu arada Sergen Yalçın’ın sakatlık yaşayan futbolculardan en çok Miralem Pjanic’in eksikliğini hissettiklerini söylediği vurgulandı. Tecrübeli teknik adamın, Pjanic’in sahada olmaması yüzünden Medipol Başakşehir karşısında oyunun yönlendirilmesi ve forvet hattının beslenmesi konusunda ciddi sıkıntı yaşadıklarını dile getirdiği kaydedildi. (Milliyet)

YORUMLAR 8
  • adalı 2 yıl önce Şikayet Et
    sen kendinede bak..tank gibi ağır bir göbek var..o defansı sen kurdun...o rıdvanada nerde faul yapılır nerde yapılmaz öğretin...hiçbir profi oyuncu orda adamı kaçırmaz indir sarı kart gör...
    Cevapla
  • jimnastik sk 2 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan daha çocukya aynı zekaya sahipsiniz yani yaşın büyük olsada farketmiyor bunu görün artık gömmeyin futbolcuları sergen olmasa rıdvan ve kaleci ersini göremezdiniz ama sizin gibileri hergün görmekten bıktık cinsler
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakem desteği olmazsa olmuyor ayıp ediyorlar.Bu büyütülmüşler bu kadar paraları harcıyorlar yinede başarı sıfır. Eğer hakem desteği olmasa bunların hiçbiri ilk beşe giremez
    Cevapla
  • Garip. 72 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen. Galiba. Fitne. Icin yazdin madem öyle. Vidanin pozisyonunu incele. Madem bilgin cok ama. Cirkefsen zaten görmessin
    Cevapla
  • balotelliciler 2 yıl önce Şikayet Et
    sergen hoca moca değil. o yüzden beşiktaşta kalması lazım.
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan efendiye rakibi karşılamayı, hemen bırakmamayı öğretin.
    Cevapla
  • Bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    Wellington nsakala ile olacak iş değil bu işler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle