Sporting ve G.Saray öncesi Atiba depremi!

Beşiktaş, Sporting Lizbon ve Galatasaray karşılaşmaları öncesinde Atiba Hutchinson'dan gelen sakatlık haberiyle sarsıldı.

Sporting ve G.Saray öncesi Atiba depremi!
Sporting ve G.Saray öncesi Atiba depremi!
GİRİŞ 16.10.2021 13:11 GÜNCELLEME 16.10.2021 13:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Başakşehir maçının ikinci yarısında oynamayan Atiba Hutchinson'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Siyah-beyazlılar 38 yaşındaki futbolcunun uyluk ön adelesinde gerilme ve ödem bulguları tespit edildiğini duyurdu.

Sahalardan 1 hafta uzak kalacak tecrübeli oyuncu Sporting ve Galatasaray karşılaşmalarında yer alamayacak.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Süper Lig’in 9. haftasında Medipol Başakşehir ile oynadığı müsabakada, sol uyluk ön adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılan futbolcumuz Atiba Hutchinson’ın uyluk ön adalesinde (rectus femoris) gerilme ve ödem bulguları tespit edilmiştir. Atiba Hutchinson’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Pjanic ve Kenan Karaman takımla antrenmana başladı. N’Koudou ve Mehmet Topal’ın tedavileri 10 gün daha sürecek. Beşiktaş, 19 Ekim Salı günü Şampiyonlar Ligi 3. maçında Sporting'i; 25 Ekim Pazartesi günü Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek.

YORUMLAR 8
  • Konyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir maçındaki atiba olmasa daha iyi zaten, formda değil bu ara
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray fenerbahçe iyi bir kaleciyle sonuna kadar devam ediyorlar biz ne zaman iyi bir kaleci bulsak hemen satıyoruz ersini satmak istemeleri tam bir aptallık geriye baksalar cordoba Fabri ve ersin şampiyonluk getirdi
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Can bozdoğan varken 39 yaşındaki atibadan medet umuyorlar yazık pili bitmiş yerli futbolcularla halen devam ediyorlar
    Cevapla
  • RECEP ALTIN 2 yıl önce Şikayet Et
    oh be
    Cevapla
  • TERİM ACIMAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    imparator terim acımaz. beşiktaş muhtemelen 2 kaleci ile çıkar, 9 kişi defansda dururlar. gs en az 5 gol atar. İsterse 20 atiba olsun sahada gene farketmez. İMPARATOR TERİM.
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    ne içiyosun yeğen sen bizede söyle... gece gece güldürdün beni
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle