Dortmund’dan Beşiktaş’ın gençlerine kanca

Bundesliga devi Borussia Dortmund, Beşiktaş'ın genç futbolcuları Serdar Saatçı, Emirhan İlkhan, Demir Ege Tıknaz ve Semih Kılıçsoy'u takibe aldı.

Dortmund’dan Beşiktaş’ın gençlerine kanca
Dortmund’dan Beşiktaş’ın gençlerine kanca
GİRİŞ 14.10.2021 00:50 GÜNCELLEME 14.10.2021 00:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yaşanan sakatlıklar nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde vitrine çıkma şansı bulan futbolcusu Serdar Saatçı performansıyla beğeni topladı. Bununla birlikte siyah-beyazlıların altyapısından yetişen ve UEFA Gençlik Ligi'nde görücüye çıkan isimler de göz doldurdu.

Borussia Dortmund, genç Kartallar'ın peşinde 

Serdar Saatçı, Emirhan İlkhan, Demir Ege Tıknaz ve Semih Kılıçsoy gibi yetenekler Borussia Dortmund'un dikkatini çekti. 20 yaşından küçük futbolculara sık sık A takımda sıkça şans veren Alman temsilcisinin gözlemcileri, bu dört oyuncuyu da yakın takibe aldı.

Beşiktaş'a transfer teklifi gelebilir

İddialara göre Dortmund önümüzdeki dönemde bu futbolculara transfer teklifinde bulunmaya hazırlanıyor. sarı-siyahlıların listesindeki isimlerden Serdar Saatçı defansta, Emirhan İlkhan ve Demir Ege Tıknaz orta sahada, Semih Kılıösoy da forvette görev yapıyor.

Dortmund'un parlattığı genç yıldızlar

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Borussia Dortmund'un son dönemde parlatıp dünya futboluna sunduğu isimler arasında ise Erling Haaland (21), Jadon Sancho (21), Jude Bellingham (18) ve Youssoufa Moukoko (16) yer alıyor. 

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 1
  • German 50 2 yıl önce Şikayet Et
    Problem yok yarin o oyunculari geri kiralarsiniz
    Cevapla