Josef de Souza'nın Beşiktaş'a yeni sürprizi

Sezon başında yakın arkadaşı Alex Teixeira'yı Beşiktaş'a getiren Josef, şimdi de Brezilya'da beraber oynadığı Allan'ı, İstanbul'a getirmeye çalışıyor.

Josef de Souza'nın Beşiktaş'a yeni sürprizi
Josef de Souza'nın Beşiktaş'a yeni sürprizi
GİRİŞ 12.10.2021 16:35 GÜNCELLEME 13.10.2021 00:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, transferde büyük oynamaya devam ediyor.

Sezon başında kadrosunu Alex Teixeira ve Pjanic gibi iki yıldızla güçlendiren siyah beyazlılar, gözünü başka bir yıldıza dikti. Yakın arkadaşı Alex Teixeira'yı Beşiktaş'a getiren Josef de Souza, şimdi de Brezilya'da Vasco Da Gama'da beraber oynadığı Allan'a siyah-beyazlı formayı giydirmek istiyor.

Atiba'nın sezon sonunda futbolu bırakacağı, Pjanic'in ise kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından takımdan ayrılacağı düşünülürken Allan ismi ön plana çıktı.

Sezon başında Napoli'den Everton'a 25 milyon Euro'ya transfer olan ve İngiliz ekibinin bu sezonki 7 maçında da forma giyen 30 yaşındaki oyuncunun transferi her ne kadar zor görünse de Sergen Yalçın'ın da onay verdiği yıldız için Josef çalışmalarına devam edecek.

KAYNAK: YENİ ASIR
YORUMLAR 3
  • bırak bu işleri 2 yıl önce Şikayet Et
    texeria yı besiktasin başına bela etti, sıra şimdi baska bi arkadaşına mı geldi. gelmeyin bu oyunlara
    Cevapla
  • Nexeira? 2 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin Texeria ikinci yarı kendine gelecek. Bu kadar yerden yere vurdunuz adamın hamuru sağlam. Size cevabı sahada verecektir.
    Cevapla
  • Koray 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce hangi renklisin onu yaz.......
    Cevapla