Rıza Çalımbay: Beşiktaş'a karşı kapanmadık

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1'lik Beşiktaş mağlubiyetini değerlendirdi.

Rıza Çalımbay: Beşiktaş'a karşı kapanmadık
Rıza Çalımbay: Beşiktaş'a karşı kapanmadık
GİRİŞ 02.10.2021 21:37 GÜNCELLEME 02.10.2021 22:24
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası teknik direktör Rıza Çalımbay, beIN SPORTS'a konuştu.

Çalımbay'ın açıklamaları şöyle:

"Kapanmadık, galibiyet için oynadık. Puan ya da puanlar almaya geldik. Maç öncesi ne konuştuysak aynı şekilde goller yedik. Yapmamamız gereken hatalar yaptık. Beşiktaş'ı böyle boş bırakırsan, golü atarlar. Gollerde bayağı bir hata yaptık. Maçı kazanmak için her türlü riske girdik ama Beşiktaş çok iyi oyunculara sahip. Kırılma anı bizde Pedro'nun bomboş kaleye golü atamamasıydı."

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Çalımbay, “Biz de, Beşiktaş da maçı kazanmak için sahaya çıktı. Bizim de 3 puan ihtiyacımız vardı, Beşiktaş’ın da. Kadrolar geldikten sonra her türlü tedbirimizi aldık ama yemememiz goller yedik. Bunlar maçtan önce konuştuğumuz şeylerdi. Beşiktaş’ın ileride oynayan 3 oyuncusu da çok tehlikeli. Ama maalesef 2 kanat golü yedik. Buna rağmen oyun disiplininden kopmadık. Maçın kırılma anı da, Pedro’nun boş kaleye atamadığı goldü. Biz içeride de dışarıda da gol atmak için oynayan bir takımız. Her türlü riski aldık. Ama Beşiktaş’a bu pozisyonları bırakırsan, buradan mağlubiyetle ayrılırsın. Biz teknik ekip olarak güzel şeyler de gördük bu maçta. Puan almak için gelmiştik ama telafi edeceğiz sonrasında” diye konuştu.

“Kanatlarda etkili olamadık”

Bugün hücum anlamında istedikleri şeyleri yapamadıklarını da sözlerine ekleyen Rıza Çalımbay, “Maalesef ileride istediğimiz şeyleri yapamadık. Kanatlarımızın normalde oynadıkları oyun bu değil. Geçen hafta Karagümrük maçı 4-0 bitti ama 7-8 olabilirdi. Bugün girdiğimiz pozisyonları atamadık. İkinci yarıda her şeyi göze aldık son bölümde ama maalesef kanatlarda etkili olamadık” dedi.
Tecrübeli çalıştırıcı, Sergen Yalçın’ın kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili olarak da, “Sergen’in pozisyonunu ben görmedim. Galiba topa vurdu. Tam göremedim”
açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 33
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    FB ve GS ye kapan 11 kisi defans yap bjk ye gelince acik oyna ki bol gol yiyip bjk nin puan ve averajini duzeltesin bjk li riza riza sana degil seni i fenerbahce kongre uyesi mecnun baskana yaziklar olsun senin gibi icten pazarlikli birini halen gorevde tutuyor
    Cevapla
  • Huseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Riza calinbay istifa yönetim istifa
    Cevapla
  • 1907 2 yıl önce Şikayet Et
    Rızaaaaa rıza siyah beyazlı rıza
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu sene de şampiyon olacak.Renkliler şimdiden ağlamaya başladı
    Cevapla
  • Fifa 2 yıl önce Şikayet Et
    Rıza bunu beğendi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle