Gedson Fernandes ve Kaan Ayhan formayı unuttu!

Galatasaray ve Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes ve Kaan Ayhan için kulüpleri toplamda 23 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyordu. iki oyuncubu sezon sadece 148 dakika süre aldı.

Gedson Fernandes ve Kaan Ayhan formayı unuttu!
Gedson Fernandes ve Kaan Ayhan formayı unuttu!
GİRİŞ 01.10.2021 18:47 GÜNCELLEME 01.10.2021 18:47

Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündeminde olan Gedson Fernandes ve Kaan Ayhan'ın aldığı süre şaşırttı. Benfica forması giyen Gedson Fernandes ve Sassuolo'nun savunma oyuncusu Kaan Ayhan transfer döneminin en çok konuşulan isimleriydi. Yüksek maliyetleri nedeniyle bu oyuncuların Türkiye'ye transferleri gerçekleşmemişti.

Toplamda 23 milyon Euro istediler

Galatasaray ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için rekabet ettiği Gedson Fernandes için kulübü Benfica 15 milyon Euro bonservis talep ediyordu. Yüksek maliyet nedeniyle Galatasaray ve Beşiktaş bu oyuncuyu kadrosuna katamadı. 

Gedson Fernandes 48 dakika süre aldı!

Bir sezon önce Galatasaray'da kiralık olarak 20 maçta forma giyen 22 yaşındaki Portekizli oyuncu bu sezon formayı unuttu. Benfica bu sezon 13 resmi maç yaparken Gedson Fernandes sadece 48 dakika süre alabildi. 

Kaan için 8 milyon Euro

Gedson Fernandes gibi Kaan Ayhan için de Galatasaray ve Beşiktaş yarıştı. Milli futbolcuyu 2.5 milyon Euro'ya transfer eden Sassuolo 8 milyon Euro'luk bir bonservis talep edince kulüpler geri adım atmıştı. 

Kaan 98 dakika oynayabildi

Beşiktaş ve Galatasaray'ın istediği Kaan Ayhan 6 haftası geride kalan Serie A'da İtalyan ekibinin formasıyla 98 dakika sahada kalabildi.