Beşiktaş'ın kabusu bitmiyor! Kırık ve korona şoku

Beşiktaş'ta, Kenan Karaman'ın parmağında kırık tespit edilirken, Montero'nun Covid-19 testinde de pozitif bulgulara rastlandığı açıklandı.

Beşiktaş'ın kabusu bitmiyor! Kırık ve korona şoku
Beşiktaş'ın kabusu bitmiyor! Kırık ve korona şoku
GİRİŞ 25.09.2021 17:14 GÜNCELLEME 25.09.2021 17:47
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü'nden Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Kenan Karaman ve Francisco Montero’nun sağlık durumları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Montero'nun koronavirüs testinde pozitif bulguya rastlandığı ve İspanyol oyuncunun izolasyona alındığı açıklandı.

Öte yandan Kenan Karaman'ın da sol el ikinci parmağında kırık (2. Proksimal falanks) tespit edildi ancak Milli futbolcu Ajax maçında forma giyebilecek.

Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Futbol Takımımızın Süper Lig’in 7. haftasında Altay ile deplasmanda oynadığı müsabakada sol uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Miralem Pjanic’e Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde, sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Atiba Hutchinson’a ise Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılmıştır.

Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde, Atiba ile Pjanic’in uyluk arka adalelerinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Altay müsabakasında sol el ikinci parmağında yaralanma gerçekleşen futbolcumuz Kenan Karaman’ın yapılan kontroller neticesinde parmağında kırık (2. Proksimal falanks) tespit edilmiştir.

Futbolcularımızın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Öte yandan, Altay müsabakası öncesi Futbol Takımımıza uygulanan rutin Covid-19 PCR testlerinde negatif sonuç alınmasına rağmen kampta semptom göstermesi nedeniyle sağlık ekibimizce izolasyon uygulanarak karantina koşullarında İstanbul’a nakledilen futbolcumuz Francisco Montero’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan Covid-19 PCR testinde pozitif bulguya rastlanmıştır. Montero’nun izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır.

Doç. Dr. T. Kerem Ülkü
Beşiktaş JK Sağlık Kurulu Koordinatörü

YORUMLAR 30
  • Yabancı Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ajax sizi darma dağan edecek üstünüzden geçecek!!! NOT: tff nin hakemleri sizi bu maçta koruyamayacak ne yazıkki haddinizi bildirirler merak etmeyin şimdiden geçmiş olsun kolay gelsin
    Cevapla
  • JoKeR 2 yıl önce Şikayet Et
    En azından her zaman tarih yazan bir takım olduk bu dönem şansızlık var 11 oyuncu muz sakat en azından diğer takımlar gibi tam kadro çıkıpta 6-7 tane yiyip geri gelmiyoruz önce biraz araştır sonra gel yorum yap hollandalı seni
    Cevapla
  • serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    merhaba hollandalı arkadaşım ne mutlu ki ajax ın türkiyede birsürü sevenş varmış yazık canına
    Cevapla
  • İlhn 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen hangi takımı tutuyorsun sen tam bir Beşiktaş düşmanısın ve hainsin
    Cevapla
  • Cngz56 2 yıl önce Şikayet Et
    Rakipler ezilmemek için bütün oyuncuları sakatladılar gün gelecek onlarda sakatlanacak
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim antraman sistemimizle İngiliz oyunu oynamaya çalışırsa olacak olan bu. Bence futbolcularda dayanıklılık ve kondisyon sorunu var ama oyuncular çok motivasyonu bir şekilde oynuyor, bu da motoru yakıyor tabi olarak
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen bayağı can yakmış. Bunlara sevindiklerine göre. Türkiye'de futbol 2020/2021 sezonundan ibaret değil, önceki sezonları unutmuşlar. Ama biz unutmayız. Bu senede şampiyonuz . En büyük BJK.
    Cevapla
  • Esedullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir imtihandır böyle. Bir Galatasaraylı olarak geçmiş olsun. Ama her zaman böyle sıkıntıların olduğu dönemlerden sonra müthiş başarılar gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle