Yalçın'dan Pereira'ya: Kendi işine baksın!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın "Beşiktaş zaten şansa kazandı." sözlerine tepki gösterip, sert yanıt verdi. Yalçın, "Biz Antalya'da kendi gücümüzle kazandık. Herkes işini yapsın." dedi.

Yalçın'dan Pereira'ya: Kendi işine baksın!
Yalçın'dan Pereira'ya: Kendi işine baksın!
GİRİŞ 21.09.2021 13:49 GÜNCELLEME 21.09.2021 13:49
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın kazanması ve Fenerbahçe'nin kaybetmesi, iki takımın teknik direktörleri arasında söz düellosuna neden oldu.

Kanarya'nın teknik patronu Vitor Pereira, Başakşehir yenilgisine gerekçe olarak "Hafta içi oynadığımız maçın faturasını ödedik. Beşiktaş da zaten şansa kazandı." ifadelerini kullandı.

Kartal'ın teknik direktörü Sergen Yalçın ise bu sözlere tepki gösterdi. Siyah-Beyazlı çalıştırıcı, "Herkes kendi işine baksın, işini yapsın, kendi sorumluluğunu yerine getirsin. Biz Antalyaspor karşısında gücümüzü göstererek kazandık. Savaşçı futbolcularım mücadeleci ruhlarını ortaya koyarak galibiyeti getirdi. İkinci devrede hiç geri adım atmadık. Oyun ve oyuncu kalitemizi gösterdik." diye konuştu. 

Yalçın, aynı ruh ve inançla şimdi Adana Demirspor maçına çıkacaklarını da ifade ederek "Takım oyunu oynayarak, kendi futbolumuzu sahaya yansıtarak kazanmaya çalışacağız." dedi.

Kartal'ın teknik direktörü, Balotelli konusunda ise özel önlem düşünmediklerini söyledi ve "Bizde de çok Balotelli var. Onlar düşünsün." yorumunu yaptı.

Başkan Ahmet Nur Çebi'de Beşiktaş'ın her maçında savaşçı ruhla mücadele ettiğini ve sonuca gittiğini belirterek "Kulaklarımızı söylentilere tıkayarak yola devam ediyoruz. Rakiplerin ahengimizi bozma çalışmaları sonuç vermeyecek. Tüm oyuncularımızla ve teknik heyetle gurur duyuyoruz." dedi. 

YORUMLAR 113
  • ALİ AK 2 yıl önce Şikayet Et
    sergen geçen günki candaş tolga ile olan programını izledim konuşmalarını dinledim gerçekten boş adammışsın nitekim o beşiktaş camiasının başındada fazla kalamayacaksın ve yine nitekim pereira sana art niyetli konuşmadığı halde adama jackallık yapmışsın bak şimdede 3 sıfurdan maç verdin adam haklı çıktı senin sonun kötü sergen efendi
    Cevapla
  • Semih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo çok doğru tespit herkes neyin ne olduğunu biliyor ya balına aldı yada iddaa kumar işleridir sergenin
    Cevapla
  • Fazo 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapma . Bu senede şampiyon olunca nasıl tutuşacaksınız acaba
    Cevapla
  • Cjejjdhd 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen mi karar veriyon la gidip gitmeyeceğine
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam düşüncesini söylemiş.Sana mı soracaktı Sergen efendi?Hakemler ve federasyona yaptığını Fenerbahçe'ye de yaparım diyorsan burda dur Fenerbahçe sana büyük gelir.Terim'den bıkmıştık birde bu çıktı.
    Cevapla
  • irfanettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen de kendi düşüncesini söylemiş. herkes işine baksın. sende kendi işine bak.
    Cevapla
  • Ömer Bey 2 yıl önce Şikayet Et
    meyve veren ağaç taşlanir
    Cevapla
  • Dadaş fenerbahçeli 2 yıl önce Şikayet Et
    biraz da şansa kazandın sergen bugün de yaptığın değişiklikler maçı 3-0dan 3-3e getirdi Demek ki fazla hava yapmamak lazım
    Cevapla
  • irfanettin 2 yıl önce Şikayet Et
    geçen senede ligde zor kalır diyorlardı. Avrupa maçlarını izlemeyin siz. gerek yok size.
    Cevapla
  • Anonim 2 yıl önce Şikayet Et
    Çirkeflik gibime geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle