Ersin Destanoğlu parmak ısırttı!

Ersin, 20 yaşında ilk Devler Ligi maçına çıktı. Genç file bekçisi kalesinde gördüğü gollere rağmen yaptığı müthiş kurtarışlarla farkın açılmasına izin vermedi.

Ersin Destanoğlu parmak ısırttı!
Ersin Destanoğlu parmak ısırttı!
GİRİŞ 16.09.2021 09:52 GÜNCELLEME 16.09.2021 09:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ersin Destanoğlu, Dortmund karşısında ilk 11’deki Türk oyuncu olarak görev yaptı. 20 yaşında ilk Şampiyonlar Ligi tecrübesini yaşayan Ersin, Beşiktaş ’ın en iyisi olmayı başardı. Süper Lig ’de çıktığı 4 karşılaşmada da kalesini kapatan genç file bekçisi, Bellingham ve Haaland’ın gollerinde çaresiz kaldı. Ancak Ersin, çok önemli kurtarışlara da imza attı. Özellikle ikinci yarıda karşı karşıya kaldığı Bellingham ve Haaland’a geçit vermeyen başarılı kaleci, farkın açılmasını önledi ve takımını oyunda tuttu. Ersin Destanoğlu, taraftarlardan da tezahüratlarla büyük destek aldı. Ersin, karşılaşmayı 5 önemli kurtarışla tamamlarken, tehlikeli olabilecek yan toplarda da zamanından çıkıp doğru müdahaleler yaparak alkış aldı.

YORUMLAR 11
  • kocaugurcan 2 yıl önce Şikayet Et
    kova kaleci ugurcandan cok daha yetenekli onurlu
    Cevapla
  • Nasıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonu FB'nin ve Ts'ninkalecilerine dönmesinde...*(şımarıklıklarının son haftalarda nelere mal olduğunu yaşayarak tüm Türkiye gördü. *)
    Cevapla
  • Ahmettt 2 yıl önce Şikayet Et
    20 yaşında babasından izinsiz araba süremeyecekler kalkmış hatalı gol yedi diyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurtarışlarda gayet başarılı. Tecrübesizlikten bazen kötü goller yiyor ama bu çocuklara şans verdikçe tecrübe kazanıyorlar.
    Cevapla
  • Bilgehan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu çocuğu çok cilalıyorlarya hadi hayırlısı !!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle