Sergen Yalçın'dan Teixeira ve Vida açıklaması!

Borussia Dortmund maçı öncesi açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Teixeira'nın sakatlığı çok sürmez ama Vida'nınki biraz süre alabilir." dedi.

Sergen Yalçın'dan Teixeira ve Vida açıklaması!
Sergen Yalçın'dan Teixeira ve Vida açıklaması!
GİRİŞ 14.09.2021 16:38 GÜNCELLEME 14.09.2021 17:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Beşiktaş , sahasında Borussia Dortmund'u konuk edecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmaya ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın'ın Borussia Dortmund maçı öncesi açıklamaları:

"Oynayacağımız organizasyon futbolun gerçekten en üst seviyesi bana göre. En üst organizasyonu... Özellikle biz Beşiktaş camiası olarak böyle bir organizasyonun içinde olduğumuz için çok heyecanlı, çok mutluyuz. Hedefimiz elbette gruptan çıkmak. İlk ikinin içinde grubun sonunu görmek istiyoruz. Ancak çok zor bir organizasyonun içinde olduğumuzu da belirtmek isterim. İşlerin kolay olduğu bir organizasyon değil. Takım olarak iyi bir oyun, uyum içerisinde olduğumuzu, böyle bir organizasyonda mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımla birlikte en azından bunu birlikte deneyeceğiz. Sonuçlarını hep beraber göreceğiz ama ümidimiz var, heyecanlıyız"

"GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM"

"Böyle bir organizasyonda kupa kazanmak zor tabi ki. Hayal gibi bir şey. Gerçekçi olmak lazım. Takım maliyetlerine, bütçelere baktığımız zaman kolay değil. Bu grubun en düşük bütçeli takımıyız. İstek, arzu, mücadele, kazanma hırsı elbette bunlar çok daha önemli şeyler. Bu anlattığım şeyleri saha içinde yakalayabilirsek oyunun temposunu, ikili mücadeleleri yakalayabilirsek eğer ben başarılı olacağımızı düşünüyorum. Final bölümüne ilişkin soruda finalin o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Hayal kurabilir miyiz belki kurabiliriz"

"VİDA'NIN SAKATLIĞI UZUN SÜREBİLİR"

"Beşiktaş olarak oynadığımız her maçta kendi oyun planımızı uygulamaya ve heyecanlı bir oyun izletmeye çalışacağız. Kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir takım göreceksiniz. Teixeira'nın sakatlığı çok sürmez ama Vida'nınki biraz süre alabilir. Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar ülkemiz için çok önemli olacak. İnşallah İstanbul'un üç büyük camiası bu sene ülkeye puan kazandırmak için elinden geleni yapacak."

JOSEF: GRUPTAN ÇIKMAK MÜMKÜN

Şampiyonlar Ligi’nde her ülkenin en iyi takımlarıyla karşı karşıya geleceklerini belirten Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcu Josef de Souza, "Başa baş mücadele olacak. Biz de iyi bir takımız ve sahaya kazanmak için çıkacağız. Bugün modern futbolda tek bir takımı favori görmek imkansız. Mücadele eden, beraber hareket eden takımlar maçlarını kazanabiliyorlar. Oynayacağımız maçlarda favori bir takım görmüyorum. Birbirimizle iyi dayanışmamız olursa ve mücadele edersek tabii ki kazanabiliriz” dedi.

Orta sahada kaliteli isimlerle birlikte oynadığını söyleyen Josef de Souza, “Kaliteli oyuncularla oynamak iyi hissettiriyor. Atiba, Pjanic çok kaliteli oyuncular. Topa sahip olma üstünlüğünü onlarla beraber yaşıyorsunuz. Geçen seneden bu yana bir çıkış yakaladı kulüp, bunda pay sahibi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bugüne kadar oynadığımız futbolu oynarsak gruptan çıkmak da mümkün olur” diye konuştu. Josef son olarak taraftarla buluşmanın çok özel olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Bu sezon oynadığımız maçlarda taraftarımızla yeniden buluşmak bizim için çok özeldi. Şampiyonlar Ligi özel bir arena. Onlar da bu heyecanı bizimle birlikte yaşayacak ve bizleri destekleyeceklerinden şüphemiz yok” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 5
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Vidanın önemli maçlarda ve öncesinde sakatlanmasını gerçekten anlam veremiyorum
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH utabdırmasın inşaallah
    Cevapla
  • Futbolsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın kardeşim ne finali ya . Aynı şekilde milli takımı da şişirdiler grupta sonuncu olduk . Gerçekci olalım . Dortmundda ciddi bir eksik yok . Ama vida ve teixeira böyle maçlar için çok önemli oyuncular . Welinton ve montero bu yükü kaldırması çok zor . Yenilmemek çok önemli . Sonrasında gruptan çıkmak için her takımın şansı var tabiki .
    Cevapla
  • Takipci 2 yıl önce Şikayet Et
    Biraz araştır da öyle yorum yaz. Dortmund da 10 oyuncu yok bunun 5 i ilk 11 oyuncusu. Reyna, Zagadou, Schulz, Hazard, Emre Can, Coulibaly, Schmelzer, Raschl, Morey, Tigges eksikler. Bürki Teknik Direktör kararı ama şu olmayanlar Süper Lig de ilk 3e oynar. Bir Vida olmaması bu kadar etkiliyorsa bjk ki o zaman bazı şeyleri sorgulamak lazım.
    Cevapla
  • RESET 2 yıl önce Şikayet Et
    ülkeye aidiyet duygusu başka helal olsun sana
    Cevapla