Sergen Yalçın: Beşiktaş camiası haddini bildirir

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programının konuğu oldu.

GİRİŞ 08.09.2021 21:19 GÜNCELLEME 08.09.2021 23:10
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programının konuğu oldu. 

Sergen Yalçın transfer, takımın son durumu ve izleyenlerin gündeme dair sorularına yanıt verdi. 

"MİLLİ TAKIMDA HOCAMIZA VE OYUNCULARIMIZA DESTEK OLMALIYIZ"

"İşler iyi giderken kimseye ihtiyacınız olmuyor. Rutin gidiyor zaten. Taraftarın, camianın, halkımızın desteğine sıkıntıda ihtiyaç oluyor. Teknik Direktörlerin yani. Sıkıntılı süreçten geçiyoruz. Hocaya destek olmalıyız. Futbolda her zaman işler iyi gidecek diye bir kural yok. Konuşmayı, kaos ortamı yaratmayı çok seviyoruz."

"BEŞİKTAŞ CAMİASI SANA HADDİNİ BİLDİRİR"

"Uilenberg, TFF tarafından çağrılmış bir insan. İşi hakem yetiştirmek. Bu adam Almanya'ya gidip B.Münih'in hocası hakemler üzerinde baskı yaratıyor diyor mu? Bu arkadaşa birileri bir şeyler fısıldamış. "Uilenberg denen arkadaş Beşiktaş camiasını karşısına alıyor. Beşiktaş camiası sana haddini bildirir! Onu bil bir defa"

"TFF UİLENBERG'İN İŞİNE SON VERMELİDİR"

"TFF, derhal Uilenberg'in işine son vermelidir. Aksi halde bu arkadaş taraftır. TFF, bu arkadaşı bünyesinde tutarsa benim için o da taraftır. Bu açıklamadan sonra ben hakem camiasından çekiniyorum Beşiktaş Teknik Direktörü diyor. Bu laf Beşiktaş camiasına söylemiştir. İsmin önemi yok. Beşiktaş Teknik Direktörü diyerek o camiayı karşına alıyorsun. Bu mevzu sana ondan sonra sıkıntı yaratacak. Sen açıklamayı yaparken bunun sonunu düşünmüyor musun? Ben artık hakem camiasından çekiniyorum. Artık kulübede oturur, maç izlerim oluşan bu ortamdan sonra.

"PJANIC İLE FACETIME ÜZERİNDEN KONUŞTUM"

Pjanic'i ben almadıysam kim aldı? Ghezzal'ın menajerleri aradı. Pjanic'in durumunu söyledi. Şaka mı yapıyorsunuz? dedim. Yok dediler. Sonuçta geçen sene 60 milyon euroya gitti. Dediler böyle bir durum var. Konuşalım hemen. Menajeri de yanımdaydı. Facetime üzerinden konuştum. İlk sorduğum soru, bize gelmek istiyor musun. Oyuncudan öyle bir elektrik aldım ki, o zaman gel dedim. Bu kadar. 

"FUTBOLCULUK ÇOK KOLAY"

"İkinci olsan başarısızsın. Böyle bir iş olur mu? O yüzden zor bir iş yapıyoruz. Bu kadar biliyorsanız neden teknik direktör olmadınız? Al bir belge geç otur yap. Hocalık bu kadar basitse buyur. Futbolculuk çok kolay. Binersin arabana, antrenmana gidersin. Sonra antrenmandan çıkarsın nereye gidersen gidersin. Teknik direktörlük o yüzden daha zor."

"ABOUBAKAR'A SİHİRLİ BİR DEĞNEK DEĞMİŞ"

Aboubakar sakattı. Gittiği yerde oynuyor mu? O zaman bir sihirli değnek değmiş. Demek bir anda iyileşti. Orada havalar sıcak ya, sıcak adalelere iyi geliyor. Zor olsa ne fark eder, kolay olsa ne fark eder. Oyuncuları idare etmek bizim işimiz, onun için teknik direktörlük yapıyoruz. Bir oyuncu oynamıyorsa bir sebebi vardır.

"107 KM KOŞARSAK PROBLEM BAŞLAR"

"Şampiyonlar Ligi'nde niyetimiz çıkıp, savaşmak ve kazanmak. O tempoya ayak uydurmamız lazım. Dortmund 118 km koşar da ben 107 km koşarsam problem başlar. Ben o seviyeyi yakalarsam, dişe diş oynarsam benim şansım olabilir"

YORUMLAR 76
  • Gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    gerçekler acı olur Sergen hoca hakemlere baskı yapıyor doğrudur.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Neye göre o baskı yani dostu musun düşmanı mı da anlamadık bunu
    Cevapla
  • bahane bol 2 yıl önce Şikayet Et
    sürekl i bir düşman üretip taraftarı aldatıyorlar. hakemler hakem eğiticileri karşı takımın başkanı... bu sene erken başladı sergen
    Cevapla
  • spiker çoksilik 2 yıl önce Şikayet Et
    spiker arkadaş oraya gülmeye mi çıktın sen azcık aklı başında insanları spiker olarak çalıştırın Sergen Yalçın efendiliği dürüstlüğü ile alay edilecek adam değil
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen kendisine düşmanlık yapan federasyona hocalık yapmaz milli takım için başkasını bulun renkliler.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ben sizi ve bu düşünce yapısını anlamıyorum ya bu milli takım lig takımı değil bi aklınızı başınıza alınnnnnn sen renkliler deyip neyi kimden ayırıyorsun bende beşiktaşlıyım eğer sergen hoca milli takımı başarıya ulaştıracaksa o olacak bjk gs fb vs diğer takımlar milli takımın önünde engel olamaz
    Cevapla
  • dursun 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaki açıdan spora hiç bir katkısı olmayan adamlar başa gelirse bizim futbolumuz da günlük galibiyetlerle avunuruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle