İngiltere'den bomba iddia! David Luiz...

Fırsat transferini her takım gibi kovalayan Beşiktaş, Arsenal ile sözleşmesi sona eren savunma oyuncusu David Luiz ile temasa geçti.

İngiltere'den bomba iddia! David Luiz...
İngiltere'den bomba iddia! David Luiz...
GİRİŞ 07.09.2021 13:45 GÜNCELLEME 07.09.2021 13:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Stoper bölgesinde Domagoj Vida’nın yanına bir oyuncu daha almak isteyen ve Diego Godin ile Kaan Ayhan için girişimlerde bulunan yönetim, iki isimden de istediği sonucu alamamıştı. Savunma hattına son olarak Francisco Montero’yu alsa da arayışlarına devam eden Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz basınındaki bu iddialara göre Siyah-Beyazlı kulübün, Arsenal ile sözleşmesi bittikten sonra takımdan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan David Luiz ile temasa geçtiği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Ocakta stoper almalı
    Cevapla
  • Korkusuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk takimlari avrupada nerde cürük elma varsa topluyorlar
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Abi olmaz böyle olmaz. Bize Türk stoper lazım. Ligde bu yıldızları oynatamadigin zaman bazıları kusecek. Tam kadro oynamak için şampiyonlar ligini mi bekleyecegiz.
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne bombası adana demir almadı yazık süper transferler yaptılar ama bu saçmalık olur
    Cevapla
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adana demir spor derken Beşiktaşa geliyor. Bizim ülke sanırım avrupanın DARÜLACEZESİ yaşlanan soluğu burda alıyor. Sağolsun kuluplerde banakalardan kredılerle alıyor faiş fiyatlara sonra hooopp elinde patlıyor. Ya çıkarın alt yapıdan oynatın çocukları.En azından mücadele izleriz.Sanki bunlar gelince ligimizin kalitesi artıyor dersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle