Beşiktaş, Umut Meraş'ı açıkladı!

Beşiktaş, Umut Meraş'la 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Milli futbolcunun Bonservis bedeli ise 1.5 milyon avro.

GİRİŞ 30.08.2021 16:13 GÜNCELLEME 30.08.2021 17:56
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, milli futbolcu Umut Meraş'ı 3+1 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.
Hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig'de başarılı olmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transferlere devam ediyor. Siyah-beyazlılar, bu bağlamda milli oyuncu Umut Meraş'ı kadrosuna kattı. Kartal, Umut için Le Havre'ye 1 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.



Beşiktaş'ın, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) konuya ilişkin yaptığı açıklama şöyle:

"Profesyonel Futbolcu Cengiz Umut Meraş'ın transferi konusunda Le Havre Athletic Club Football Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Le Havre Athletic Club Football Kulübü'ne 1.500.000 Avro transfer bedeli ödenecektir.
Oyuncu ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere üç yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır."

Öte yandan Umut Meraş sağlık kontrolünden geçti.

YORUMLAR 28
  • Sakarya - Fırat... 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkez Avrupa diyor ; bu safrada tersini yapıyor
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Burda ismim ile elimden geldiğince güzel ve olumlu yorumlar yazmaya çalışıyorum. Ağırlıklı Vatanım için. Ben Galatasarayı tutuyorum ve şimdiye kadar başka bir takıma provokatif birseyler yazmadım. Hangi takım hangi oyuncuyu alırsa alsın, aslında kimse aşağılayıcı cümle kullanmasına kesinlikle hakkı yok. Beşiktaş'a hayırlı olsun ve lige inşallah renk katar. Asıl hepimizin büyük kulüplere karşı çıkmamız gerekiyor. Sadece futbol değil, her spor alanında akademiler kurulması gerekiyor MEB ile. Dışarıya harcanan paralara yazık!!! Allah'a emanet olun.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu biraz kalitesiz.izledigim kadariyla yetersiz.avrupali isini iyi biliyor.ışik gormesse hiç yatirim yapmiyor.bir alt lig topçusu olur ancak
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamadığın belli. Bu arada fenerliyim. İyi transfer iş yapar
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu avrupa liginden super lige transfer olan Turk sporcular, oradaki lige pek uyum saglamamis olacaklar ki hemen kendilerini buraya attılar.
    Cevapla
  • Yay 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli oyuncuyi begenmeyenler renkli ve kıskanç kimselerdir hayırlı olsun Beşiktaşımıza eleştirenler zaten messi ronaldo r carlos zizu pele ptt topçusuymuş işinize bakın alamadınız çünki ezikler
    Cevapla
  • KARTAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen aslanım. Ezik renkliler BJK haberlerine sanki bizim taraftarmış gibi kötüleyici yorum yapıyorlar kıskançlıktan. Kudurdular...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle