Deniz Çoban: Salih direkt atılmalıydı

Eski hakem Deniz Çoban, Beşiktaş-Karagümrük maçında Salih Uçan'ın direk kırmızı kartla oyundan atılması gerektiğini söyledi.

Deniz Çoban: Salih direkt atılmalıydı
Deniz Çoban: Salih direkt atılmalıydı
GİRİŞ 29.08.2021 10:08 GÜNCELLEME 29.08.2021 10:08
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Eski hakem Deniz Çoban, Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısında Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçındaki tartışmalı pozisyonları yorumladı.

İşte Deniz Çoban'ın yazısı:

Maç, hakem ekibi açısından oldukça zor geçti. İkili temasların sıklıkla yaşandığı ve kritik pozisyonların olduğu bir maç oldu. 18. dakikada Beşiktaşlılar Vida yerde kalınca penaltı beklediler. Vida öne doğru hareketlenmek isteyince rakibinin ayağına takılarak yerde kalıyor. Bence penaltı verilmemesi daha doğruydu. 45+2’de top, Beşiktaş ceza sahası içinde Wellinton’un eline temas etti. Wellinton rakibi ile mücadele halindeyken, farkında olmadan top eline çarpıyor. Devam kararının doğru olduğu düşünüyorum. 48. dakikada Salih’in Erhan’ın savunmasız bölgesine yapmış olduğu müdahale sınırları zorlayacak seviyedeydi. Bence direk kırmızı kart çıksa daha doğru olurdu. Salih’in rakibine hamlesi yaralayıcıydı. Salih’in ilk sarı kartı da doğruydu.

YORUMLAR 10
  • Gencay çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence deniz çoban hakemliği eksik birisi zaten oda hakemligi birakmişti bence yorumda yapmasin çünķü yine eksik
    Cevapla
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    direk 11 de oynayacak bir oyuncu değil hiç katkısı yok ben kırmızı kart yiyeceğini gördüm sergen yalçın ısrarla değiştirmedi arkadas salih uçan bu takımın oyuncusu değil başka adammı yok
    Cevapla
  • Yusuf arda 2 yıl önce Şikayet Et
    Sus beee
    Cevapla
  • Yağız 2 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Çoban bu yorumu ile hakemliğinin neden elinden alındığını net bir şekilde açıklamış, böylece hakemliğinin bitirilmesi çok isabetli olmuş
    Cevapla
  • Ksm 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu adama yorum yapmaktan utanıyorum Beşiktaşlı olarak Beşiktaş sana gereken cevabı her zaman veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle