Sergen Yalçın onay verdi! Transfer N'Sakala'ya bağlı...

Fransa 2'nci lig ekiplerinden La Havre forması giyen Umut Meraş için Sergen Yalçın'dan onay çıktı. Transfer N'Sakala'nın son durumuna göre netlik kazanacak.

Sergen Yalçın onay verdi! Transfer N'Sakala'ya bağlı...
Sergen Yalçın onay verdi! Transfer N'Sakala'ya bağlı...
GİRİŞ 24.08.2021 22:14 GÜNCELLEME 24.08.2021 22:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Stopere ve orta alana takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, birçok isimle temaslarını sürdürüyor. Ancak siyah beyazlılar, transferde rotasını değiştirmek zorunda kalabilir.

N'Sakala’nın beklenmedik rahatsızlığı planları bozabilir. Hastanede bulunan Demokratik Kongolu oyuncuya testler uygulanıyor. 31 yaşındaki oyuncunun sonuçları birkaç gün içinde belli olacak.

Sergen Yalçın'dan Umut Meraş'a onay

Eğer N'Sakala'nın futbol oynamasına engel çıkarsa Beşiktaş sol bek transferine yönelecek. Bu mevki için düşünülen isimse Umut Meraş.

Fransa 2'nci lig ekiplerinden La Havre forması giyen milli sol bekin alınmasına Sergen Yalçın onay verdi. Yönetim, harekete geçmek için N’Sakala'nın sağlık raporunun netleşmesini bekleyecek.

Kaan Ayhan pazarlığı devam ediyor

Stoper için de Sassoulo ile Kaan Ayhan pazarlığı devam ediyor. Siyah beyazlıların, karar vermesi için İtalyan ekibine tanıdığı süre dolmak üzere.

Beşiktaş yönetimi, gelecek cevaba göre diğer seçeneklerle temaslarını sıklaştıracak.

KAYNAK: TRT HABER
YORUMLAR 6
  • EYT 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı alırlarsa yanarız başkada bişey söylemiyorum
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Tırandfere gerek yok Sergen nasılsa federasyon ve hakem ler var ama sana buyıl ekmek yok federasyon ve hakem ler buyıl Fenerbahçe li kusura bakma
    Cevapla
  • kkkk 2 yıl önce Şikayet Et
    3-4 kat daha fazla para ver, Mert Müldür ü al, yetenek var, hırs var, genç yaş olma var, sol bek özellik var, sağ bek ozellik var, gole katkı var, ofansif özellik var, defansif özellik var, şut var, hız var, nisbeten zayif-atletik vücut var, Türk kontenjan ozellik var, varda var:))
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde Yüz katılıyorum.. kenan ı niye aldılar.. santroforda son 10 yılda oynayan oyuncularımızın listesinin yanında absürt duruyor..
    Cevapla
  • Kara Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Dediklerin Mert'e olsa şimdi Barcelona, Real Madrid, Psg gibi avrupanın üst düzey takımlarından birinde olması lazımdı. Yazdıklarından sadece Türk, genç ve atletik olması doğru :)
    Cevapla
  • Anla biraz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün saydığın özellikler güzel ama Mert Müldür sağ bek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle