Alex Teixeira'nın sözleşmesindeki madde!

Beşiktaş'ın yeni transferi Alex Teixeira'nın sözleşmesinde yer alan madde ortaya çıktı.

Alex Teixeira'nın sözleşmesindeki madde!
Alex Teixeira'nın sözleşmesindeki madde!
GİRİŞ 10.08.2021 13:24 GÜNCELLEME 10.08.2021 13:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş dünyaca ünlü 10numara Alex Teixeira için geri sayımını sonunda bitirdi! Yıldız futbolcuyu taşıyan uçak, dün akşam saatlerinde Brezilya'dan İstanbul'a indi. 31 yaşındaki oyuncu, Kovid-19 kuralları gereği karantinaya girecek.

Beşiktaş Kulübü'yle 2+1 yıllık anlaşma sağlayan Teixeira, maaş artı imza parası dahil Siyah-Beyazlılar'dan 2.6 milyon Euro kazanacak.

Sambacı'nın sözleşmesinde ek olarak başarı bonusları da olacak. Yıldız futbolcunun sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon ise tek taraflı olmayacak.

Kontratının son yılında iki taraf da yola devam kararı verirse opsiyon devreye girecek. (Fanatik)

YORUMLAR 9
  • Ultraaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Çöp...
    Cevapla
  • bayırbucak 2 yıl önce Şikayet Et
    adam vasco dama dan shaktara gelmiş 30 milyona çinliler almış brezilya milli takımında hiç oynamamış hiç büyük avrupa liginde oynamamış bir arda turan kariyeri bile yok onun yaşında arda turan 31 yaşında artık snmüş başak şehire gelmişti.yani ne olacağı belirsiz nasib transfer shaktardan çine 30 milyona gitti diye atletico madritten 35 milyona barcaya giden ardada değil. kariyer olarakl
    Cevapla
  • TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Git ötede boş yap.
    Cevapla
  • Emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kap açıklanmış kimin borcu fazla bakabilirsin şampiyonluklara da başarıya da bak karşılaştır tamam. Öyle dediğin gibi 2 adam mevzusu değil bu işler yiğidim.
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar sığ bir düşünce.heralde gs lisin sen .kendi takımının beş para etmez iki adama 13 milyon euro verdiğini konuşssan.
    Cevapla
  • atakan61 2 yıl önce Şikayet Et
    Oynayınca göreceksin. Brezilya milli takımında oynayabilen kim var. Bizim milli takımla karıştırdın heralde. Arda adam kendini bitirdi. Onla bunla ugraştı futbolunu oynasaydı. Şimdi Avrupada oynuyor olurdu. Atiba 40 yaşında hala oynuyor. Bu adam fit ayagı çok iyi şampiyonlar ligi kariyerine bak.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    +1 yıl optisonu iki tarafta onaylayacakmış. Opsiyon olmasaydı yine aynı şekildede uzardı zaten. Opsiyonun tam anlamını anlayamadım ben galibaa
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    imza parası artı maaş 2.6 milyon eur. külahıma anlat. gazal 3.8 veriyosun bu adam oynarmı o paraya.
    Cevapla
  • Külahçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ghezzal a 3.8 verildiğini nerden uydurdun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle