Beşiktaş'ta Emre Kocadağ 2 transferi duyurdu

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ Ghezzal Ve Alex Teixeira transferlerini bitirdiklerini açıkladı.

Beşiktaş'ta Emre Kocadağ 2 transferi duyurdu
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ 2 transferi duyurdu
GİRİŞ 07.08.2021 21:42 GÜNCELLEME 08.08.2021 18:16
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

A Spor canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Rachid Ghezzal ve Alex Teixeira transferleri hakkında konuştu. 

"Teixeira inşallah hafta başında İstanbul'da olacak" diyen Asbaşkan Emre Kocadağ, "Teknik ekibimizi de bizi de heyecanlandıran bir transfer oldu." ifadelerini kullandı.

"Josef de Souza'nın büyük katkısı oldu"

"Maliyetler açısından bahsedilen rakamlardan düşük rakama imza atılması gayet normal. Oturmuş kadro ve Şampiyonlar Ligi arenasında boy gösterilecek olması Beşiktaş'ın tercih edilen kulüp olmasını beraberinde getiriyor.  Beşiktaş'ın şu anki durumu, konumu, takım içindeki huzur, düzen, kulübün idari anlamda iyi yönetilmesinden dolayı yabancı oyuncular da bunu referans olarak gösteriyor. Josef de Souza'nın da büyük katkısı oldu. Beşiktaş'ın nasıl yönetildiğini ve iyi kulüp olduğunu anlatması hem bizler için, hem de ülkemiz için mutluluk verici. Çok daha yüksek teklifler olmasına rağmen bu transferde sabır göstererek sonlandırdık. İnşallah karşılığını da alırız diye düşünüyorum. "

"Ghezzal ile anlaştık"

"Ghezzal ve Leicester ile prensipte anlaştık İmzaya dökülmesini bekliyoruz."

"Bugün medya Ghezzal transferi bitti diye haber geçti ama imza atılmadan bu iş bitmez. %100 bitti diyemeyiz. Son noktaları koyuyoruz. Bu işler bazen uzun sürüyor. Önemli olan bu işleri hem maddi hem de idari anlamda bizi zorlamayacak şekilde bitirebilmek."

"Şampiyon olmuş, iki kupalı bir kadromuz var. Bizim hedefimiz aynı kadroyu tutmak. Önemli oyuncular arasında yalnızca Aboubakar'la yolları ayırmıştık. Ghezzal işini de finalize edebilirsek kadroyu korumuş olacağız."

Caulker açıklaması

"Caulker defteri bizim için kapandı. Şu anda Fenerbahçe'nin kontratlı oyuncusu."

"Önceliğimiz stoper ve forvet"

"Önceliğimiz stoper ve forvet. Üzerinde çalıştığımız ciddi isimler var. Bir hafta, on güne bitirmek istiyoruz. Listedeki ilk isimler olmazsa, alternatiflere yöneleceğiz."

"Basına yansıyan isimler var. Şu an 2-3 oyuncu üzerinde duruyoruz. Hangisi Beşiktaş'ın menfaatlerine uyarsa ilerleyeceğiz. Teknik ekibimizle birlikte masaya yatıracağız."

"Rakip takımın ilgilendiği oyunculara transfer teklifinde bulunmak..."

"Şunu ifade etmek istiyorum. Transfer piyasası serbest piyasa. Türk kulüplerinin içinde bulunduğu durumdan finansal anlamda yaşanan krizler ortada. Ancak Türk futbolunun içinde bulunduğu durumdan şikayet edip, geleceğiyle alakalı büyük cümleler kurup, rakip takımın ilgilendiği oyunculara transfer teklifinde bulununca çok samimi olmuyor açıkçası. Beşiktaş kulübü kimseden bu tarz konularda ricacı olmaz." 

YORUMLAR 17
  • Cemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bilinki her aldığınız maç biletleri fatih terimleri ve diğer takımların teknik direktörlerini ve as başkanlarını trilyonluk yaptı her transferlere trilyonlarca para gidiyor alınan maç biletleriyle Afrikadaki insanların haline bakın bunlardan ALLAH katında hepimiz sorumluyuz
    Cevapla
  • Şemsettin 3 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler güzel bir açıklama
    Cevapla
  • EZER GEÇERİZ 3 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş kaleye taffareli, defansa koeman, fatih terim,, beckenbauer ve roberto carlosu, orta sahaya prekaziyi, maradonayı, hagi yi, sneijderi, , forvete de pele ve jardeli bile alsa beşiktaş beşiktaşdır. GALATASARAY EZER GEÇER.
    Cevapla
  • Jimnastikçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen boş ver Avrupa yı Türkiyede kral kim onu söyle bjkli Avrupa yı sayarsak ortada başarınız yok zaten onu sorduk mu şimdi Türkiyede Avrupada kral gs dir kupalar konuşursa orada gs vardır demekki büyük takımmışız ki her zaman gs nin istatistiklerini bile biliyonuz şimdi kupalarımızı sayın onu söyle tek yıllara göre
    Cevapla
  • Bjkli 3 yıl önce Şikayet Et
    son 36 Avrupa maçında sadece 4 galibiyet almış, Türkiye'de ise birilerinin ittirmesiyle anca giden GS'den mi bahsediyorsun?
    Cevapla
  • Jimnastikçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kenan sizi hakem TÜRKİYEDE kayırdığı gibi Avrupada kayırsaydı uefa kupanız vardı demi hadi kaybol
    Cevapla
  • kenan ceylan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem olmadan galatasaray 25 maçta ancak 4 galibiyet alır avrupada durum ortada
    Cevapla
  • Biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar mı komik olunur.
    Cevapla
  • Kimyacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu rezil ettiniz neyi ezip geçiyorsunuz.Ama yüz yok şamrlen lastiği lig Başlar 3 hafta sonra terim bey hakem federasyon başlar.
    Cevapla
  • unuvar 3 yıl önce Şikayet Et
    emre kocadag işinin erbabı güzel transfer
    Cevapla
  • Yusufelili 3 yıl önce Şikayet Et
    Gsli olarak tebrikler
    Cevapla
  • Pilot50 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Başkan, inşallah bu sene ligin içinden geçeriz bir de iyi bir forvet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle