Rosier resmen Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Fransız sağ bek Valentin Rosier'i resmen kadrosuna kattığını duyurdu.

GİRİŞ 30.07.2021 19:19 GÜNCELLEME 30.07.2021 19:36
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Kulübü, geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı kulüpte kiralık olarak forma giyen Valentin Rosier ile yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2021-22 sezonu transfer çalışmaları kapsamında, geçtiğimiz sezon futbol takımımızın elde ettiği çifte şampiyonlukta pay sahiplerinden biri olan Valentin Rosier ile yeni sözleşme imzaladı. Kulübümüze yeni dönemde de önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız; Beşiktaşımıza duyduğu derin aidiyet ve sergilediği özverili performansla taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Valentin Rosier'e 'yuvana hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz." denildi.

Rosier: Çok sevdik be abi

Rosier, transfer sürecinin çok zorlu geçtiğini belirterek, "Transfer zorlu bir süreç. Birden fazla söz sahibi var ve doğru tercihi yapmanız gerek. Bazen de duygularınız ağır basar. Hayatımda ilk kez kalbimin sesini dinlemem gerektiğini hissettim çünkü bazı anlar paradan değerlidir. Burada hissettiklerim paha biçilemezdi. Bunların karşılıklı olduğunu biliyorum. Çünkü ben Beşiktaş’ın çocuğuyum. Çok sevdik be abi.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 17
  • Cakir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizler de seni çok sevdik Beşiktaş'in çocuğu Rosier
    Cevapla
  • kksl 2 yıl önce Şikayet Et
    Hem fotbolu hem Beşiktaş sevgisi 10 numara çok iyi oldu bizim için.
    Cevapla
  • C cncnndn 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli olsun...
    Cevapla
  • Numan_bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Boyle karakterli insanlar lazim...besiktasimiza hosgeldin roiser ...bu takimda senin yerin her zaman ayricalikli olacak...
    Cevapla
  • frontline 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevdik be abi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle