Çebi'den Teixeira ve Ghezzal açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ghezzal transfer süreci hakkında konuştu ve Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın sözlerine cevap verdi.

Çebi'den Teixeira ve Ghezzal açıklaması!
Çebi'den Teixeira ve Ghezzal açıklaması!
GİRİŞ 28.07.2021 16:13 GÜNCELLEME 28.07.2021 16:13

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çebi'nin sözleri şu şekilde;

Erdal Torunoğlulları konusunda ben görev değişikliği yapmadım. Transfer komitesindeki arkadaşlar görevlerine devam ediyor ama icraatları artık profesyoneller yapacak. Eski kadroyu bozmamaya çalışacağım dedim ve bozmamaya çalışıyorum, bu sene 1-2 ilaveyle daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu senenin favorisi Beşiktaş'tır, ben yine iddia ediyorum.

"Bana pinti diyorlar doğrudur, kabul ediyorum"

Biz şimdi Ghezzal'ı alırsak Beşiktaş'ı tehlikeye mi sokacağız? Bu konuda en hassas olan benim. Burak Elmas'ın kendine göre bir açıklaması olmuş. Saygı duyuyorum. Bana pinti diyorlar doğrudur, kabul ediyorum.

Burak Elmas yaptığı açıklamada, "Ghezzal'ın son sözleşmesi olacak ve rakam 3.8 milyon euro! Galatasaray böyle bir yükün altına girmeyecek.'' demişti.

"Ghezzal'da da Rosier'de de bir yere geldik ama..."

"Transferler altına imza atıldığı andan itibaren gerçekleşmiş sayılır. Realize olmadığı takdirde söylenemez. Henüz atılmış imzalar yok. İşin sonuna gelindi. Ghezzal'da da Rosier'de de bir yere geldik ama oldu demek için imza atmamız gerekiyor."

"Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz"

"Teixeira transferinde git gel yaşıyoruz. Futbolcular en iyi ücreti almaya çalışıyor haklı olarak, biz de en azını vermeye çalışıyoruz. İmza atılmadan transfer yapılmış sayılmaz."