Beşiktaş aradığı 10 numarayı Süper Lig'de buldu!

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın 10 numara pozisyonunda ilk hedefinin Brezilyalı yıldız Alex Teixeira olduğu bilinirken oyuncunun Arap kulüpleriyle anlaşması durumunda rotası Süper Lig'e kayacak.

Beşiktaş aradığı 10 numarayı Süper Lig'de buldu!
Beşiktaş aradığı 10 numarayı Süper Lig'de buldu!
GİRİŞ 26.07.2021 02:47 GÜNCELLEME 26.07.2021 03:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonu çifte kupalı şampiyonlukla bitiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Rosier ve Ghezzal ile büyük ölçüde anlaşan siyah beyazlılar, 10 numara bölgesi için yoğun çaba sarf ediyor.

ALEX TEİXEİRA'DA SON DURUM

Transfer görüşmeleri için Dubai'de olduğu söylenen Brezilyalı yıldız Alex Teixeira'nın Arap kulüpleriyle anlaşamadığı ve birkaç gün içinde Beşiktaş'a dönüş yapacağı öğrenildi. Ancak yönetimin bu oyuncunun transferinin olumsuz sonuçlanması halinde B planını hazırladığı ortaya çıktı.

ALEXANDRU MAXİM İÇİN NABIZ YOKLANIYOR

Gaziantep FK'da muhteşem bir performans sergileyen ve 3 büyüklerin sık sık gündemine gelen Rumen 10 numara için Beşiktaş'ın devrede olduğu ve nabız yokladığı iddia edildi. Sergen Yalçın'ın da o bölge için düşündüğü isimlerden biri olan Maxim Gaziantep FK'da çıktığı 53 maçta 22 gol 5 asistlik performans sergilemişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Küçük takımlardan aldıkları hangi futbolcu iş yapmış acaba
    Cevapla