Diego Godin adım adım Beşiktaş'a!

Defans hattını Uruguaylı yıldız Diego Godin ile güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş'ın daha önce yaptığı 2 milyon 250 bin euroluk teklifini arttırdığı öğrenildi.

Diego Godin adım adım Beşiktaş'a!
Diego Godin adım adım Beşiktaş'a!
GİRİŞ 25.07.2021 19:22 GÜNCELLEME 26.07.2021 10:01
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Defans hattına tecrübeli bir ismi getirmeyi planlayan Beşitaş'ın Uruguaylı stoper Diego Godin için ısrarı sürüyor.

Daha önce 35 yaşındaki yıldız için 2 milyon 250 bin euro teklif yapan siyah beyazlıların teklifi yükselttiği öğrenildi. Topmercato.com'un İspanyolların dünyaca ünlü basın organı AS'a dayandırdığı habere göre Beşiktaş, başarılı defans oyuncuya senelik 3 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor. Yüksek maaşı nedeniyle Cagliari'nin göndermeyi planladığı Godin'in de Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle siyah beyazlılara sıcak baktığı ve kesin kararını önümüzdeki haftalarda açıklayacağı belirtildi.

Avrupa devlerinin formasını giydi

Kariyeri boyunca Atletico Madrid, Villarreal ve İnter gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynayan Uruguaylı stoper, 2020'de geldiği Cagliari ile geçtiğimiz sezon ligde çıktığı 28 maçta 1 gole imza attı.

Emre Kocadağ: Godin büyük ihtimalle gelecek!

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ yaptığı açıklamada, "Godin gelmek için ısrarcı. Cagliari ise bonservis ücretini asgariye indirmek için 2 gün süre istedi. Biz de haber bekliyoruz. Büyük ihtimalle Godin, Beşiktaş forması giyecek." dedi.

YORUMLAR 15
  • Bursalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş 35 yasindaki adama bu para verilmez yaaa
    Cevapla
  • leylek49 2 yıl önce Şikayet Et
    iyice Çin ve Arap ülkelerine benzedik ,Teşekküler Türk futbolu.
    Cevapla
  • Serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    35 yasindaki adama 2.5 milyon euro verilmez kulübeleri profesyonel ler yönetsin
    Cevapla
  • Kartal1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Senelik 3milyon ve 3 yıllık mukavele mümkün değil başkan bu parayı vermez.belki transfer olur ama bu para ve 3 yıllık olmaz
    Cevapla
  • A. Gönültaş 2 yıl önce Şikayet Et
    PSV li futbolcuların piyasa değeri 3 kat fazla galatasaraydan ama aldıkları maaşları gs lıların yarısı kadarmış. yani 1-iyi transfer yapamıyoruz. 2- iyi futbolcu yetiştiremiyoruz. 3- gelen yabancı futbolcular sadece maaşları avrupa ortalamasından çok yüksekse geliyor. -- arap ve çin liglerine benzedik resmen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle