Ghezzal, Leicester City'le antrenmanlara çıktı!

Kiralık olarak forma giyen Ghezzal'ın transferi adeta yılan hikayesine dönerken sözleşmesi bulunan Leicester City ile idmanlara başladı.

Ghezzal, Leicester City'le antrenmanlara çıktı!
Ghezzal, Leicester City'le antrenmanlara çıktı!
GİRİŞ 16.07.2021 22:16 GÜNCELLEME 16.07.2021 22:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Rachid Ghezzal, lige damga vurmuştu. Ghezzal için bu sezon başında hem Galatasaray hem de Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ederken bu sürenin uzamasının ardından Cezayirli oyuncu, Leicester City ile idmanlara başladı.

Ghezzal 17 asist ile geçen sezon Süper Lig'de asist kralı olurken 8 golle takımına önemli katkı sağladı. Şampiyonluğu getiren penaltıyı atan Ghezzal, aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası final maçında da asist yapmıştı.

 

YORUMLAR 5
  • Dembaba 2 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim takır takır atan abubakarı kaçırdın, sergeni son anda, gezzalı, rosieri 3 aydır alacaksın, GS aldı haberi çıkıyor, adamlar zaten paralarını fazlasıyla çıkardı şampiyon olup, neden vermezsin, beceriksiz yönetim, takımı da bozdun, yeni oyuncu ekleyeceğine, anca topal,. kalırsın şampiyon lar liginde u marım 8 yemeyiz, pes artık
    Cevapla
  • Kaşif 2 yıl önce Şikayet Et
    filin kuyruğu olacağına karıncanın başı olmak her zaman iyidir. İngilterede kestaneye döner beşiktasta efsaneye...
    Cevapla
  • T.T 2 yıl önce Şikayet Et
    Ah bu menajerler in oyununa gelip fiyatı yükselten üç büyük klüp Son oyuna gs geldi galiba yoksa Gezzal şimdiye kadar Beşiktaştaydı.
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş tan ayrılan hiç bir futbolcu başarılı olması sen Beşiktaşa gelmeden neydin şimdi ne oldun Beşiktaştan gidersen ne olacaksın akıllı ol menajerinin tahriklerine gelme kafanı calistir
    Cevapla
  • Gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen susarmisiniz. Adanaspordan kiralık olarak gelmedi geldiği takımin farkındasınız heralde
    Cevapla