Rosier'den Beşiktaş paylaşımı!

Transfer dedikodularının ardından Rosier'den Beşiktaş paylaşımı geldi. Rosier, Twitter hesabından "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum." ifadelerini kullandı.

Rosier'den Beşiktaş paylaşımı!
Rosier'den Beşiktaş paylaşımı!
GİRİŞ 13.07.2021 19:17 GÜNCELLEME 13.07.2021 22:43
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Transferin ilk gününden itibaren ısrarla Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyleyen ve siyah beyazlı formasıyla yaptığı bireysel antrenman görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşan 24 yaşındaki Valentin Rosier için Galatasaray'ın da devreye girdiği öğrenildi.

Portekiz ekibi Sporting'e oyuncunun bonservisi için Beşiktaş'ın 4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay teklifine karşılık, Galatasaray'ın 5 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay önerdiği öğrenildi.

Bu teklifler karşısında daha fazla para kazanmak isteyen Sporting'in Roiser'e 'Galatasaray'a git' dediği ancak Fransız sağ bekin 'Kesinlikle Beşiktaş'ta kalmak ve orada oynamak istiyorum. Benim için başka seçenek yok, beni Beşiktaş'a verin' diye ısrar ettiği ve bu transferin Beşiktaş lehine sonuçlandırılmasını istediği belirtildi.

ROSIER'DEN BEŞİKAŞ PAYLAŞIMI

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş 'ta kiralık oynayan ancak sezon bittikten sonra her defasında Beşiktaş'ta kalmak istediğini dile getiren Valentin Rosier, Galatasaray'ın transfer teklifine "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum" paylaşımı ile cevap verdi! 

Valentin Rosier dikkat çeken o paylaşımı sildi

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Valentin Rosier siyah-beyazlı takımla ilgili yaptığı bir paylaşımı kısa süre sonra kaldırdı.

"Beşiktaş'ın çocuğuyum" paylaşımı sonrası Sporting Yönetiminin, Rosier'i arayıp şu anda resmi olarak Sporting'in oyuncusu olduğunun hatırlatıldığı ve paylaşımını kaldırmasının istendiği öğrenildi.

YORUMLAR 40
  • ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    birisi bu arkadaşa mehmet Topuz olayını anlatsın
    Cevapla
  • Lknhgg 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs ye sunu demek istemis uvu.....:)))))
    Cevapla
  • Kjbfdxc 2 yıl önce Şikayet Et
    Sana helal olsun gsye iyi kapak olmus
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu alamayan yönetim istifa etsin... adam daha ne yapsın ki...
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Para herşeyi çözer kimin çocuğu olduğun önemli değil profesyonel bir oyuncusun tirbünlere oynama ASLAN. Bizde para yoksa Elmas var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle