O kadrodan sadece Alper Potuk yok

Beşiktaş, yeni sezon planlaması kapsamında transfer girişimlerini de hızlandırdı. Siyah-beyazlılar, Salih Uçan’ı transfer ettikten sonra Mehmet Topal’ı da sağlık kontrolünden geçirdi.

O kadrodan sadece Alper Potuk yok
O kadrodan sadece Alper Potuk yok
GİRİŞ 13.07.2021 09:40 GÜNCELLEME 13.07.2021 09:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’ta 2021-2022 sezonu hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmaları da hız kazandı. Kara Kartal, ilk transferini Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan’ı kadrosuna katarak gerçekleştirmişti.

MEHMET TOPAL İMZAYI ATTI 

Siyah-beyazlı ekip Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Mehmet Topal’ı transfer ettiğini kısa bir süre önce açıkladı. Tecrübeli futbolcunun sözleşme detaylarına dair bir bilgi paylaşılmadı.

“TÜYLER DİKEN DİKEN” 

Alanyaspor’dan ayrılan Salih Uçan’ı takıma dahil eden siyah-beyazlılar, transferi tecrübeli ortasahanın sözleriyle açıklamıştı.

Bucaspor’da oynadığı dönemde İnönü Stadyumu’nda maça çıkan Salih Uçan “Tüylerim diken diken olmuştu” ifadelerini kullanırken, Beşiktaş Kulübü de transferi “Tüyler diken diken” notunu düşerek açıklamıştı.

JOSEF DE FORMA GİYMİŞTİ 

Beşiktaş’ın Fenerbahçe’de birlikte forma giyen oyuncuları yeniden bir araya getirmesi eski günleri hatırlattı.

Siyah-beyazlılar, 2020-2021 sezonu başında da Josef de Souza’yı transfer etmiş ve Brezilyalı futbolcu sezonu çifte kupa ile kapatmıştı.

LENS KADRO DIŞI 

Siyah-beyazlıların orta saha hattı Fenerbahçeli eski oyunculardan oluşurken, aynı dönemde sarılacivertli formayı giyen Jeremain Lens de Beşiktaş’ta forma giyiyor.

Hollandalı futbolcu Sergen Yalçın’ın yeni sezon planlamasında yer almazken, çalışmalarını takımdan ayrı şekilde sürdürüyor.

Jeremain Lens’in transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SERGEN YALÇIN MAĞLUP ETMİŞTİ 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın Kayserispor’u çalıştırırken Fenerbahçe’yi konuk ettiği mücadele bu gelişmeler sonrası yeniden akıllara geldi.

29 Ocak 2017’de oynanan karşılaşmada Kayserispor’a 4-1 mağlup olan Fenerbahçe’nin orta saha hattındaki 5 isimden 3’ü şu anda Beşiktaş’ın sözleşmesi futbolcusu konumunda.

Aynı karşılaşmada forma giyen bir diğer isim Mehmet Topal ise siyah-beyazlılar için sağlık kontrolünden geçti.

BİR TEK ALPER POTUK 

Mücadeleye 4-2-3-1 formasyonuyla başlayan sarı-lacivertlilerde orta alanı Mehmet Topal, Josef de Souza, Jeremain Lens, Salih Uçan ve Alper Potuk oluşturmuştu.

Mehmet Topal’ın da transferinin resmiyet kazanmasının ardından bu karşılaşmada orta alanda kullanılan isimlerden sadece Alper Potuk, Beşiktaş forması giymemiş olacak.

BEŞİKTAŞ’A TRANSFERİ SON ANDA GERÇEKLEŞMEDİ 

Rizespor forması giyen Alper Potuk, 2019-2020 sezonun devre arasında Beşiktaş’ın transfer gündemine gelmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

Sergen Yalçın’ın ilk döneminde siyah-beyazlılarla görüşen tecrübeli futbolcu, bonservisinin Fenerbahçe’de olması nedeniyle Beşiktaş forması giyememişti.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    fenerin atıklarını aldık tebrikler bize
    Cevapla
  • mık 2 yıl önce Şikayet Et
    alperide bekliyoruz tam olsun
    Cevapla
  • Sabit 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe artıklarından kadro harika tebrik ediyorum..
    Cevapla
  • Murat91 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun hocama 33 yaş üstü tecrübeli oyuncu deyip ne kadar adam var toparladı, hocam bu oyuncular en fazla 2 yıl oynar ve emekli olur yani bir getiri olmayacak, birde hocam bu golleri kim atacak sezon başlayacak.
    Cevapla