Beşiktaş Bruma transferi için görüşmelere başladı!

Beşiktaş, PSV'nin Portekizli hücum oyuncusu Bruma'nın menajeriyle İstanbul'da transfer için masaya oturdu.

Beşiktaş Bruma transferi için görüşmelere başladı!
Beşiktaş Bruma transferi için görüşmelere başladı!
GİRİŞ 12.07.2021 18:44 GÜNCELLEME 13.07.2021 11:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Beşiktaş, Bruma'nın transfer sürecinde de belirleyici bir noktaya geldi. Bruma'nın PSV Eindhoven'den ayrılarak Türkiye'ye dönmek istemesini fırsata çevirecek olan Beşiktaş, Portekizli futbolcunun menajeri Catio Balde ile bugün kulüp binasında görüştü.

Bruma ile ekonomik şartlarda da anlaşması beklenen Beşiktaş, PSV Eindhoven ile de Erdal Torunoğulları vasıtasıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Bruma'yı satın alma opsiyonu ile kiralamak isteyen Beşiktaş, satın alma opsiyonunun zorunlu olmaması konusunda PSV Eindhoven'i ikna etmek için çalışıyor. PSV, Bruma için 4 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunu sözleşmeye koymak istiyor ancak Beşiktaş, bu opsiyonu tamamen ortadan kaldırmak istiyor.

2013'te Galatasaray'a 13 milyon Euro'ya transfer olan Bruma, 2015'te Sociedad'a 1.9 milyon Euro'ya kiralanması sonrasında 2017'de Leipzig'e 15 milyon Euro'ya gitmişti. 2019'da ise PSV, yıldız oyuncuyu 12 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Yıldız kanat oyuncusu için şu ana kadar 41.9 milyon Euro bonservis ödendi.

YORUMLAR 9
  • Birgarip 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hoca alınması çok iyi olur .süratli,çabuk
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    daha önceden takip edilmiş,plan proje yapılmış hicbir topçu yok. ne kadar üzücü.ya eskilere saldiriyorlar veya birbirlerinin istediği topculara kanca atıyorlar veya daha önce gönderdikleri topculari bir diğeri istiyor enteresan...
    Cevapla
  • EgebeYY 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş unutamamış belli
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'da oynarken en çok çekindiğim oyuncu idi. Müthiş bir defans delici idi. Umarım aynı performansı gösterir. Beşiktaş için kazanç olur.
    Cevapla
  • ada 2 yıl önce Şikayet Et
    erdal torunogulları varsa bu iş biter aga..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle