Galatasaray ve Beşiktaş arasında Rosier düellosu!

Sağ bek arayışında olan sarı-kırmızılılar, Fransız oyuncu için devreye girdi. Barış Alper Yılmaz, Gedson Fernandes, Kaan Ayhan ve Rachid Ghezzal’de Kartal ile karşı karşıya gelen Aslan, Sporting Lizbon ile görüşmelere başladı.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında Rosier düellosu!
Galatasaray ve Beşiktaş arasında Rosier düellosu!
GİRİŞ 10.07.2021 10:13 GÜNCELLEME 10.07.2021 10:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki transfer rekabetinde 5.kapışma, Valentin Rosier ile başladı.

Cim-Bom, Ghezzal’dan sonra yine geçen sezonu Beşiktaş’ta kiralık geçiren Fransız sağ beke talip oldu. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş’ın şampiyonluğunda büyük katkısı olan Rosier için kulübü Sporting Lizbon’la masaya oturdu.

2024 yılına kadar Sporting ile anlaşması bulunan 24 yaşındaki futbolcu için Galatasaray, 3.5 milyon euroyu gözden çıkardı.

Futbolcuya da Beşiktaş’ın verdiği rakamdan daha fazlasını teklif eden sarı-kırmızılılar, ilk hedefi olan Larsen’in yüksek maliyeti nedeniyle, tüm konsantrasyonunu bu transfere verdi.

Bu sezon transfer döneminin başında Barış Alper Yılmaz, Gedson Fernandes ve Kaan Ayhan konusunda önlerine çıkan Beşiktaş ile ciddi bir rekabete giren sarı-kırmızılılar, Rachid Ghezzal’in ardından şimdi de Valentin Rosier için devreye girdi. İki kulüp arasında yaşanan bu misillemeler, en çok oyunculara yaradı.

Geçen sezon ligde 33 maça Beşiktaş formasıyla çıkan Rosier, 1 gol atıp, 7 gol pasına imzasını koymuştu.

YORUMLAR 3
  • Palavra 2 yıl önce Şikayet Et
    Menajerler yalan sıkıyor kimse birbirinin oyuncusuyla talip değil menajer öneriyor o kadar
    Cevapla
  • SEBAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Merkez bankası gibi para basıyorsunuz. Kimin parasını kime veriyorsunuz. Sonrada Falcao gibi elinde kalıyor. Sonuç...... Hüsran
    Cevapla
  • camlica 2 yıl önce Şikayet Et
    o. bunu. verdi. bu bunu verdi olan garibanin vergisine. veya. taraftara. kumbara. dagitirsiniz
    Cevapla