Beşiktaş'tan Bruma'ya transfer teklifi!

Beşiktaş'ın PSV'de forma giyen Portekizli kanat oyuncusu Bruma'ya transfer teklifi yaptığı iddia edildi.

Beşiktaş'tan Bruma'ya transfer teklifi!
Beşiktaş'tan Bruma'ya transfer teklifi!
GİRİŞ 07.07.2021 19:54 GÜNCELLEME 07.07.2021 19:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın PSV'de forma giyen Portekizli kanat oyuncusu Bruma'ya transfer teklifi yaptığı iddia edildi.

Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor.

İç transferde Atiba, Gökhan Töre, Utku Yuvakuran ve Necip Uysal'la sözleşme uzatan, dış transferde ise ilk imzayı Salih Uçan'a attıran Beşiktaş, çalışmalarına devam ediyor.

Hollanda basınında çıkan haberlere göre; Siyah-Beyazlılar, daha önce Galatasaray'da forma giyen PSV'nin Portekizli yıldızı Bruma için görüşmelere başladı.

Beşiktaş Yönetimi Bruma'yı kiralık olarak kulübe katmak istiyor. Sözleşmesine satınalma opsiyonu da koydurmak isteyen Siyah-Beyazlılar, böylece Ghezzal ve Rosier'de yaladığı sıkıntıyı yaşamak istemiyor.

PSV 5 milyon euro istiyor

Oyuncuyu bonservisiyle birlikte satmak isteyen Hollanda ekibi ise Bruma'nın bonservisini 5 milyon euro olarak belirledi.

Türkiye'den başka takımlar da istiyor

26 yaşındaki futbolcuya İtalya, İspanya ve Türkiye'den tekliflerin de olduğu bu takımlardan birinin de Adana Demirspor olduğu iddia edildi.

Bruma gelmeye sıcak bakıyor

Hollanda ekibi ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Bruma'nın PSV'den ayrılıp Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı iddia edildi.

YORUMLAR 6
  • Acaba 2 yıl önce Şikayet Et
    Bruma olmadı hiçbir yerde yapamadı. Galatasaraydayken çok ağır bir sakatlık geçirip bir sezonu kapatmıştı o yüzden mi böyle oldu acaba
    Cevapla
  • esteban41 2 yıl önce Şikayet Et
    eşek yüküyle para verirlerse herkes gelmek ister. kovulsan da tazminat var. dünyada eşi benzeri yok.
    Cevapla
  • Güzel İnsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adana Demirspor parayı nereden buldu çok merak ediyorum..bir açıklaması olmalı Dünya capında yıldızlar geliyor.çok önceleri malatya sporun yaptığı gibi.ünlü Brezilyalı üç tane futbolcu almıştı..ama bizde kanun manunu kimse takmadığı veya kitabına uydurup işini aşırdığı için herkes şohretin peşinde.kara para mara paraya bakmıyor kimse
    Cevapla
  • Yağız gökay 2 yıl önce Şikayet Et
    iyide tamam başkanın şahsi parası başkan bu kadar parayı nasıl kazanıyor ve saçıyor bakın bakalım başkan ve varsa eğer firmaları ne kadar vergi vermişler
    Cevapla
  • 1903...1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende şaşırıyorum açıkçası böyle transferleri büyük kulüpler bile yaparken zorlanırken süper lige yeni çıkmış bir takım nasıl alıyor gerçekten şaşırtıcı
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    klüp şahsa ait...baskan kendi parasını harcıyor yani.batarsa adamın parası güzel insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle