Kenan Karaman transferinde mutlu son!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın Kenan Karaman ile ilgili olumlu rapor vermesinin ardından yıldız futbolcuyla 3 yıllık ön sözleşme imzalandı.

Kenan Karaman transferinde mutlu son!
Kenan Karaman transferinde mutlu son!
GİRİŞ 05.07.2021 10:34 GÜNCELLEME 05.07.2021 10:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Salih Uçan'dan sonra ikinci transferini yaptı ve Kenan Karaman'ı renklerine bağladı. Yaklaşık 10 gün önce prensip anlaşmasına varılan milli futbolcu konusunda teknik direktör Sergen Yalçın'ın kararı bekleniyordu. Başarılı hocanın 27 yaşındaki forvet oyuncusuyla ilgili olumlu rapor vermesinin ardından yıldız futbolcuyla 3 yıllık ön sözleşme imzalandı.

Şu anda Türkiye'de tatilde olan ve bonservisi elinde olan Kenan Karaman'ın 1-2 gün içinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği ve ardından resmi imzayı atıp kampa katılacağı öğrenildi.

GÜNEŞ'İN VAZGEÇİLMEZİ

Geçtiğimiz sezon Bundesliga 2. Lig'de Fortuna Düsseldorf forması giyen başarılı oyuncu, 29 maçta 2 bin 250 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

Kenan Karaman bu süre içinde 7 gol, 2 asist yaparak takımına skor katkısında bulundu. Bundesliga'da da 102 maça çıkan milli oyuncu 13 gol attı. Kenan Karman, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. 

 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 12
  • Yüksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür GSye gelmedi
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Oh be guzel haber. Bir an galatasaraya gelecek diye korkmustum.
    Cevapla
  • Yorumsuz Yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Bundesliga da 13 / 102 = 0,12 maç başı gol. Geçen yıl 7 /29 = 0,24 maç başı gol. Yorumsuz.
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol güneş Beşiktaş ve Trabzonspor ra çalıştı mili takımı batırdı şimdi daha iyi anlaşılıyor milli takımın hali geldin kurulu sofraya oturdun Şenol şimdi yanları doldur
    Cevapla
  • Kâhinman 2 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam bu formanın kutsallığı altında kim oynarsa oynasın farketmez renkliler artık alışın buna bir yerde kupa varsa bir talibi değil sahibiyiz allahın izniyle 1 sene degil daha üst üste 4 sene şampiyonuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle