Rosier'de mutlu son! İmza an meselesi

Beşiktaş, Rosier transferinde Sporting'le anlaşmaya çok yaklaştı. Siyah-beyazlı ekip 5 Temmuz'daki ilk idmana kadar transferi bitirmek istiyor.

Rosier'de mutlu son! İmza an meselesi
Rosier'de mutlu son! İmza an meselesi
GİRİŞ 30.06.2021 16:13 GÜNCELLEME 30.06.2021 16:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve Türkiye Kupası'nda da mutlu sona ulaşarak sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş, transferde de ince eleyip sık dokuyor.

Siyah-beyazlı ekipte ilk hedef Rosier ve Ghezzal konusunda mutlu sona ulaşmak ve forvet transferini noktalamak.

Alanyaspor ile sözleşmesi biten Salih Uçan'la anlaşan siyah-beyazlılar, Kenan Karaman konusunda da son pürüzleri giderip imzaları atmak istiyor. Forvet hattı için Diego Costa ve Mitrovic'i gündemine alan Beşiktaş, Rosier konusunda ise mutlu sona yaklaştı.

Rosier'in tavrı etkiledi

Lazio, Marsilya ve Celtic'in gündemine gelen Fransız futbolcu, Beşiktaş'ta oynamak istediğini Portekiz kulübünün yetkililerine iletti ve Sporting Lizbon da transfer konusunda bu doğrultuda hareket etti.

Sporting ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş, önümüzdeki günlerde bu transferi bitirmek ve 5 Temmuz'da yapılacak olan antrenmana Rosier'i yetiştirmek istiyor.

Bu futbolcuyla ilgilenen Celtic, oyuncunun Beşiktaş'a gitmek istemesi nedeniyle görüşmeleri noktaladı ve başka isimlere yöneldi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    fb yerli topluyor bunlar dışarı euro saçıyor..altyapıya para aktarsaydınız yıllarca hem paramız memlekette kalırdı hemde gençlere imkan sağlanırdı..bütün kulüpler için söylüyorum.avrupa maçları ise transferler zaten -0-çekiyoruz
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ya şampiyon Beşiktaş zorunami gitti
    Cevapla
  • Bora 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi fb yerli alıpta kariyerini bitirdiklerinden 5 11 çıkar
    Cevapla
  • BlackEagle 2 yıl önce Şikayet Et
    Caulker gibi yerli değil mi?
    Cevapla