Sergen Yalçın'ın vazgeçemediği iki isim!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ayrılmasını istemediği Ghezzal ve Rosier'in takımda kalması için yönetime raporunu sundu.

Sergen Yalçın'ın vazgeçemediği iki isim!
Sergen Yalçın'ın vazgeçemediği iki isim!
GİRİŞ 30.06.2021 09:37 GÜNCELLEME 30.06.2021 09:40

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın, şampiyonluğu getirenleri takımda tutmak zayıf bölgeler için nokta atışı transferler yapmak istiyor.

Tecrübeli çalıştırıcının en büyük isteği Valentin Rosier ile Rachid Ghezzal’ın takımda kalması. İki oyuncu da bunu zaten talep ediyor.

Sergen Hoca’nın isteği doğrultusunda yönetim iki oyuncuyu da bitirmek için önümüzdeki günlerde son bir hamle daha yapacak.

Sergen Yalçın, Larin konusunda ise esnek davranıyor. Kanadalı oyuncunun iyi bir fiyat karşılığında satılması durumunda bu para hem sol bek hem de sol kanat için kullanılacak.

Sörloth için Şampiyonlar Ligi kozu

Stoper için bir numaralı aday geçtiğimiz sezonu Feyenoord’da kiralık geçiren Uros Spajic. 28 yaşındaki oyuncu için kulübü Krasnodar’a 500 bin avro kiralama teklifi yapıldı, cevap bekleniyor.

Orta alanda Teixeira ve Gedson’un takıma katılması hocanın en büyük isteklerinden biri. Yıllık ücret pazarlıkları artık son aşamada.

Santrfor için Alexander Sörloth, Sergen Yalçın’ın tam aradığı isim. Trabzonspor’un eski yıldızını tekrar kadrosuna katmak istemesi transferi zora sokuyor ama siyah beyazlıların elindeki Şampiyonlar Ligi kozu önemli.

Karar Sergen Hoca'da

Yönetim Sergen Yalçın’la anlaşmadan önce Boavista’da forma giyen Nijeryalı stoper Chidozie Awaziem’le imza aşamasına gelmişti.

Sergen Yalçın’ın 24 yaşındaki oyuncu için henüz kararını vermediği, Torino’nun 31 yaşındaki stoperi N’Koulou’yu da alternatif stoper olarak düşündüğü öğrenildi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ